Laadmeester / Allround magazijn medewerker

38-40 uur per week

Functiedoel

Als laadmeester ben je een vroege vogel, je begint om 04:30 en je stopt om 13:30uur. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheid gevoel en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die geladen worden in de vrachtwagens, deze haal je met behulp van de hef/ reachtruck uit de ritvakken en plaats je op de juiste plek waarbij de chauffeur kan gaan laden. Wanneer alle volledige ritten zijn vertrokken sluit je je aan bij het logistieke team om de orders voor de volgende dag te gaan verwerken.

Positie en plaats in de organisatie

Je legt verantwoording af aan supervisor van de afdeling. Je valt binnen de afdeling onder de verantwoording van de magazijn manager.

Kwalificatievereisten of `gelijkwaardig niveau`

 • Hoog zelfstandig werkend vermogen.
 • Sterke persoonlijkheid.
 • In bezit van heftruck en/of reachtruck certificaat.(of bereid deze te halen)
 • Gestructureerd kunnen werken.
 • Vroege vogel, geen moeite met opstaan.
 • Nauwkeurig kunnen werken.
 • Fysiek werk kunnen verrichten.
 • Met gezonde werkstress kunnen omgaan.

Taakomschrijving

 • Werkt veel individueel, is in de ochtend als eerste binnen.
 • Is leidend richting chauffeurs.
 • Flexibel zijn in werkzaamheden, het leuk vinden dat niet iedere dag hetzelfde is.
 • Volgt hierbij de afgesproken procedures en planning.
 • Het kunnen omgaan met een handscanner.
 • Kunnen omgaan met computers.

Het aanbod

Headlam B.V. biedt jou de mogelijkheid om binnen een dynamische, groeiende organisatie mee te bouwen aan het succes. Je mag rekenen op professionele ondersteuning, waaronder een passend inwerktraject. Bij Headlam heerst een informele en open werksfeer. Uiteraard bieden wij een pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de cao.

Voor nadere info of het verzenden van uw sollicitatie (met CV) kunt u mailen met dennis.spiegelenberg@headlam.nl
Junior accountmanager / Service Center medewerker (omgeving Houten)

Woon je in de omgeving van Houten? Ben je opzoek naar een actieve en zelfstandige baan bij een dynamisch bedrijf? Lees hier dan meer over de vacature Junior accountmanager / Service Center medewerker bij Headlam. Groothandel in raamdecoratie, vloeren en vloer- gerelateerde producten.

Wat ga je doen?

Je hebt een uitdagende en afwisselende functie. Tijdens het junior accountmanager traject zul je steeds meer zelfstandig het rayon in gaan om relaties te bezoeken, je afspraken in te plannen en potentiele relaties benaderen om zo het klantenbestand van het service center te laten groeien. Daarnaast sta je onze B2B relaties te woord die een bezoek brengen aan ons service center dat bestaat uit showrooms en een magazijn. Tevens assisteer je in het magazijn bij het onderhouden van de voorraad en het verwerken en voorbereiden van afhaalorders.

Wie zoeken wij?

Jij bent de Junior Accountmanager / Magazijnmedewerker in de buurt van Houten met een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid. Je hebt een hands-on mentaliteit en licht technisch werk is jou niet vreemd. Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je hebt al wat ervaring opgedaan in de woon/ interieurbranche (via stages of studentenbaan). Nu ben je klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan bij een bedrijf waar jij je voor langere tijd kan settelen en waar je veel kunt leren! 

Wat bieden wij?

Een leuke, uitdagende en verantwoordelijke baan met veel afwisseling en een unieke kans om je ervaring en kennis van sales flink te vergroten. Je krijgt een salaris afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Wij zijn een groeiende organisatie waar je je steentje aan kan bijdragen. Daarbij krijg je alle mogelijkheden om je binnen ons werkgebied verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatie naar: Michael.Van.Den.Dries@headlam.nl

 

Wij bieden stageplekken aan en zijn een erkend leerbedrijf. Interesse in een stageplek? Stuur ons een mail.