Missie

Headlam Nederland moet bekend staan als beste en meest betrouwbare groothandel voor de project en woninginrichting. Ons doel is tevreden klanten en medewerkers voor nu en in de toekomst.

  Visie

Onze visie loopt als een rode draad door onze organisatie, door de onderstaande onderdelen te benoemen met als doel continuïteit en groei.

Personeel: Een geweldige plek om te werken waar mensen geïnspireerd worden om het beste uit zich zelf en anderen te halen.
Productgroepen: Een breed scala aan producten, waarbij we zowel trendsetter als trendvolgend zijn en voldoen aan de verwachtingen en verlangens van onze klanten.
Partners: Zorgen voor een winnende combinatie, waarbij wij de beste ambassadeurs zijn tussen onze klanten en leveranciers.
Profit: Verbeteren van ons resultaat en zorgen voor een toenemende winst op de korte en lange termijn.
Productiviteit: Iedereen binnen de organisatie moet zijn uiterste best doen om het optimale uit zijn werkzaamheden te halen op een zo efficiënt mogelijke manier.

Doelstellingen

Denk: Denk positief, denk in oplossingen en niet in problemen, sta open voor veranderingen en ideeën, denk voor de klant.
Doen: Zet altijd de klant centraal, wees positief kritisch, wees verantwoordelijk voor wat je doet, werk efficiënt en toon initiatief.
Hart: Wees betrokken, juiste mentaliteit, passie voor onze producten en ons bedrijf, je collega's helpen en ondersteunen.
Teamwork: Als we samen doen wat we denken met het hart op de juiste plaats zijn we één team.