Zo’n 75 jaar geleden was met de oprichting van de firma Lethem Bros en Mellin te Amsterdam de basis gelegd voor het bedrijf Lethem Vergeer dat zich in 1996 aansloot bij de Headlam Group. In 1998 werd daaraan de groothandel in gordijnstoffen Interplan toegevoegd en tot slot in 2008 de groothandel Silvester. 
Vanaf 2016 betreden de drie groothandels de markt onder de naam Headlam. 
Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen.
Kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Met meer dan 60 medewerkers werken wij aan onze vloer- en textiel collectie.  
In ons pand in Zutphen beschikken wij o.a. over een magazijnruimte van ruim 5000m² en maken wij gebruik van de meest geavanceerde snij- en verpakkingsmachines. 
Onze logistieke afdeling beschikt over 10 vrachtwagens die dagelijks door Nederland rijden, dit maakt ons onafhankelijk van derden voor transport en opslag. Door de grote betrokkenheid van onze chauffeurs worden alle bestellingen met zorg bij de winkeliers in Nederland bezorgd.  

Tevens beschikken wij over een service centre voor de stoffeerder en winkelier uit de regio Rotterdam e.o.
Ons Headlam Trade Counter biedt onze relaties de mogelijkheid orders online of per telefoon te bestellen en na 24 uur daar zelf op te kunnen halen op een tijdstip dat hen past. Tevens is de gehele collectie F Ball producten uit voorraad leverbaar, direct meenemen behoort hierbij tot de mogelijkheden.