Op maat gemaakte karpetten, snel leverbaar

 

Een lifestyle-interior karpet is een karpet van hoogwaardige kwaliteit.
Onze collectie karpetten varieert in kleur en stijl en zijn op maat gemaakt leverbaar.

Als extra toevoeging is het mogelijk om uw karpet te voorzien van een canvas bies van 50mm. Niet alleen in de winter is een karpet een extra toevoeging in het interieur,
maar ook in de zomer geeft een karpet juist extra sfeer door te kiezen voor een lichte zand kleur of een mooie parelmoer tint.

Kleur

Met de juiste karpet kleur accentueert u uw eigen en specifieke woonstijl. Een mooie antraciet kan zowel een moderne sfeer bendrukken, maar ook een warm landelijke stijl.
Het verschil in die grijs stijlen wordt weer benadrukt door te kiezen voor een bepaalde type pool.
Een wilde hoogpool, ook wel een shaggy genoemd. Met verschillende kleurnuances zoals onze “Spring Passion” of juist een shaggy in effen kleur zoals bij onze “Rustic Autumn”.
Subtiele verschillen die zorgen voor een compleet andere uitstraling. Twijfelt u over uw keuze? Van al onze karpet producten kunt u een gratis kleurstaal aanvragen.


Biezen

Onze karpetten zijn verkrijgbaar in diverse tinten en af te werken op 2 manieren. Standaard wordt het karpet gefestonneerd. Ook bij een karpet op maat kan hiervoor gekozen worden.
Daarnaast kan men kiezen voor banderen. Het karpet kan dan afgewerkt worden met een canvas band van 10mm of 50mm de collectie canvasbanden bestaat uit 12 kleuren.
Bij het banderen kan men kiezen voor een band in dezelfde kleurtoon of juist voor een contrasterende kleur. Beide geven een compleet andere uitstraling aan uw karpet.   

Onderhoud

Een lifestyle-interior karpet is een karpet van hoogwaardige kwaliteit. Toch is de duurzaamheid van uw karpet niet alleen afhankelijk van de kwaliteit. Belangrijk is daarbij ook het onderhoud. De grootste vijand van zowel karpetten als tapijt is zand en het vuil dat van buiten naar binnen gelopen wordt. Het gebruiken van een goede deurmat/schoonloop mat of rooster bij de voordeur is daarom van groot belang. Daarnaast is twee keer per week stofzuigen noodzakelijk. Niet alleen voor het opzuigen van het vuil en stof, maar ook om de pool weer mooi tot zijn recht te laten komen.

Deze pagina delen:

Meer uit onze collectie