Winter wonen met lifestyle-interior!

Warme kleuren en cozy materialen. Wij lanceren met trots onze winter wonen gordijncollectie. Een zeer commerciële set met 9 items variërend van black out tot een inbetween met moderne print plus een geweldig bouclé item.

Liefde voor bouclé

Alvast een kleine indruk van een aantal items uit deze nieuwe serie. Bovenaan afgebeeld zie je de Denmark een mooie soepel vallende bouclé gordijnstof, met daarboven de Meringue.

Denmark
Bouclé is een trend die je in 2021 veel terug gaat zien, zoals in banken, stoelen, mode en accessoires. Deze trend vinden wij geweldig en mag daarom zeker niet ontbreken in de collectie. Het bouclé item met de naam Denmark lanceren wij bewust in natuurlijke tinten, waaronder ook een stoere donkergroen. Met dit scala komt de Denmark het beste tot zijn recht en sluit perfect aan op de Scandinavische trend. 

Meringue
Bij meringue denk je aan zoet en feestelijk! Door de fijne glitter in de stof maakt het een transparant item met een sprankelende uitstraling. Naast de krachtige basic tinten zijn aan het pallet ook verfijnde kleuren toegevoegd die perfect passen bij de zoete smaak van een meringue. 

Macaron
Smullen maar! Net als bij ons item Meringue hebben wij ook bij dit item de moderne 'zoete' kleuren aan het pallet toegevoegd.
Vandaar ook gekozen voor de naam Macaron en met zijn structuur een vintage velours die helemaal van deze tijd is. 

Layers
Hieronder afgebeeld zie je de gordijnstof Layers. De naam zegt het al, verschillende lagen die een grafisch effect geven aan het gordijn. Dit was een sneak preview van 4 van de 9 gordijnstoffen die we aan je vertellen, ben je benieuwd naar de rest? Vraag dan je vertegenwoordiger om alles te bekijken.


Four Seasons

Wat vliegt de tijd, het is alweer winter! Onze Four Seasons hebben wij daarom omgetoverd tot een winterse presentatie. De kerststerren en lampjes mogen hier natuurlijk niet in ontbreken.

Wij hebben in deze presentatie de Denmark en Meringue gepresenteerd, deze stoffen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. 

Zou jij ook een sfeervolle presentatie willen voor in je winkel of etalage? Dat kan! Voor een periode van 1 jaar zorgen wij voor 4 nieuwe sfeervolle presentaties! Zorgeloos een etalage gedurende een heel jaar.

Wij verzorgen dan:
- Sfeerwisselingen met showbanen inclusief confectie.
- Bij iedere wisseling een bijpassende sfeer Visual.
- 10% inkoop korting op de kwaliteiten die in de display gepresenteerd worden gedurende die periode.
- De presentatie blijft in je bezit.

Geïnteresseerd? 

Onze vertegenwoordigers zijn gestart met de verkoop van de winter wonen gordijncollectie. Als lifestyle-interior gordijndealer zul je deze set automatisch toegestuurd krijgen. Ben je nog geen gordijndealer van ons maar wel geïnteresseerd in deze stoffen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.. 

Zij vertellen je alles over het pakket en ook natuurlijk over de mogelijkheden van de Four Seasons presentatie.

Deze pagina delen: