WIN een vlammend pakket! Hoe? help mee met de campagne Veilig Wonen & Werken

Kies voor brandvertragend!

Enige tijd geleden heb je van ons een nieuwsbrief ontvangen waarin wij onze Veilig wonen & werken gordijnstoffen aan je hebben gepresenteerd. Deze brandvertragende stoffen worden aankomende dagen uitgeleverd. Als je een lifestyle-interior gordijndealer bent kun je ze dus gauw in het echt bewonderen. Ben je geen lifestyle-interior gordijndealer, maar wel geïnteresseerd in deze collectie? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger.

Maak je klant duidelijk dat rekening houden met veiligheid in huis in deze gezellige maanden belangrijk is. De kaarsjes en openhaarden gaan weer branden, heel sfeervol, maar ook gevaarlijk! Wist je namelijk dat binnen 60 seconden een heel gordijn in vlammen op kan gaan en een heel interieur verwoest kan worden? Het creëren van een gevoel van veiligheid is echt een meerwaarde dat je jouw klant met deze stoffen kunt bieden.  

Wij gaan het thema "Veilig wonen en werken" onder de aandacht brengen bij de consument, daar hebben wij ook jullie hulp bij nodig! Samen hebben wij namelijk een groter bereik. Als je ons helpt, maak je kans op een vuurschaal pakket. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder. 

Wat moet je doen om dit vlammende vuurkorf pakket te winnen?

Komende tijd zie je op onze Social media kanalen vlammende filmpjes voorbij komen zoals in de kop van deze mail! Wij willen de klant bewust maken dat brandvertragende stoffen een gevoel van veiligheid creëren.

Dit vlammende pakket kun je winnen als je:

  • tenminste 3 van deze filmpjes/berichten hebt gedeeld op je eigen Facebook of Instagram.
    (let op dat je account niet op verborgen staat)
  • De poster die bij de stalen collectie verpakt zit ophangt in de winkel. 
    (Zie rechts de afbeelding van de poster)

* Deze actie loopt tot en met 11-01-2021. 

Deze pagina delen: