Wij sponsoren de frisse wind door jouw winkel!

Nieuw jaar, nieuwe winkel!

Helaas zal de lockdown nog wel even gaan duren, een verlenging is wat nu verwacht wordt. Geen mogelijkheid om klanten te ontvangen, wel tijd om met je winkel aan de slag te gaan! Daarom hebben wij voor jullie een aantal acties om de winkel helemaal klaar te maken voor 2021. Hopelijk hebben jullie nog genoeg (online)klanten, maar kunnen jullie deze tijd ook goed gebruiken om een aanpassing in de winkel te doen. Een nieuwe showvloer, of nieuwe showbanen van onze meest recente collecties? Zo is jouw winkel weer fris en fruitig voor het nieuwe jaar! 

Lees hieronder meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen. 

Iedere 2de m² visgraat showvloer gratis!

Heb je een showvloer in je winkel liggen die wel een upgrade kan gebruiken? Of heb je nog helemaal geen showvloer van visgraat liggen? Maak dan gebruik van deze actie. 

*Wij geven iedere 2de m² visgraat vloer gratis. 
Wil je nog meer oppervlakte leggen in je winkel dan geven wij daar dezelfde korting op tot een maximum van 50m² in totaal. Wij sponsoren hiervan dan 25m²!

Deze actie bieden wij op onderstaande items:
Coretec Naturals Herringbone
LS visgraat groot dryback

Showbaan Actie 6=3, met ook nog eens 50% showbaankorting!

Geef jouw winkel de uitstraling die jij wenst met de meest actuele en trendy interieurstoffen uit onze collectie. Wil je een pakkend resultaat, kies dan voor een reeks aan showbanen in verfrissende kleuren en met verschillende materialen.

Jij bepaalt zelf hoeveel showbanen je van onze recente items in je winkel wilt presenteren. Kies uit 4=2* of 6=3*, maar 20=10* kan natuurlijk ook!
*Naast de gratis showbanen worden de overige showbanen dan ook nog eens met de gebruikelijke extra 50% showbaankorting geleverd. 

Maak kans op 10.000 huis aan huis folders inclusief verspreiding!

Als jij gebruik maakt van beide bovenstaande acties, dan maak je ook nog eens kans op 10.000 gratis huis aan huis lifestyle folders, inclusief verspreiding!

De lifestyle folder wordt gevuld met lifestyle-interior artikelen die jij aangeeft, met acties die jij wilt communiceren. Voorop volop aandacht voor jouw logo en website. Deze folder wordt dan in de door jouw aangegeven week verspreid met daarbij de gekozen postcode regio's. 

Hoe maak ik hier gebruik van?

Wil je van deze acties gebruik maken? Bel of mail dan met jouw vertegenwoordiger. Zij kunnen je ook adviseren over de beste kleur visgraat vloer of de beste items voor jouw showbanen. 

Deze pagina delen: