Voor welke webinar kies jij?

Een webinar als antwoord op al je vragen!

Heb jij vragen over confectie, lijmen en egalisatie middelen, of traprenovatie? Nieuwsgierig naar de trends en kleuradvies op gebied van vloeren en raamdecoratie? Wij zijn benieuwd naar al je vragen! Stel ze in onze enquête. 

In 2020 zijn wij gestart met het organiseren van webinars. In het voorjaar gaven wij een online social media workshop, die werd enthousiast beoordeeld.

Begin december hebben wij onze 2de webinar gegeven met dit keer het onderwerp ‘confectie in 2020’. Dit was in nauwe samenwerking met Sjoerd van der Lelie, Commercieel directeur bij Gordijnenatelier van der Lelie, waarbij hij een vijftal actuele confectie onderwerpen uitlichtte. Onder andere “hoe om te gaan en te adviseren met de nieuwe Mesh stoffen (lees: grove, open geweven stoffen)”, “advies in type plooi en berekening met het oog op de huidige en hogere woonkamers” en “de dikte en de valling van de stof”. Daarnaast was er volop gelegenheid om vragen te stellen over alles m.b.t. confectie. Deze webinar is zeer goed ontvangen en daarom hebben wij hier een vervolg op ingepland. Daarover binnenkort meer. 

Welke webinar wil jij volgen?

Staat jouw webinar er niet bij? Laat ons weten welke webinar jij graag wilt volgen en wie weet staat deze in één van de volgende maanden op de agenda! Wij horen graag jouw feedback!

Wij vragen hiervoor maar 2 minuten van je tijd! Alvast heel erg bedankt! 

Klik hier om de enquête in te vullen. 

 

Deze pagina delen: