Voel je thuis Vloerendagen

Net even anders

Het zijn nog steeds rare tijden. Dit jaar zouden we jullie in september begroeten op de vakbeurs InCoDa om jullie daar al onze nieuwste producten te presenteren. Dit is helaas opgeschoven naar eind januari, maar zo lang willen wij niet wachten om jullie al het nieuws te kunnen laten zien. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die er wel zijn en nagedacht over hoe wij jullie toch in september onze nieuwste producten kunnen showen volgens de richtlijnen van de RIVM. 

Voel je thuis Vloerendagen!

Al vaker hebben wij een huisshow gegeven. Dit keer zijn deze net even anders. Wij vertellen je graag meer over de Voel Je Thuis Vloerendagen in deze mailing. 

Dit wil je live zien! 

Met trots kunnen wij melden dat er een aantal hele mooie nieuwe producten op jullie staan te wachten. Ze verdienen echt een plek bij jullie in de winkel. Hierboven vind je alvast een sneak peek van een aantal van deze producten. 

COREtec Stone Road Show!
Wij hebben onze COREtec On The Road bus uitgepakt en goed voor jou gepresenteerd. Wij presenteren de jongste telg ' Ceratouch' uit de COREtec stone collectie. Ceratouch combineert het beste van twee werelden! Wil je meer weten over deze collectie? Kom dan deze prachtige presentatie in het echt bekijken. 

Lifestyle-interior PVC
De lifestyle-interior PVC collectie wordt uitgebreid. Wij kunnen al verklappen dat er hele mooie kleuren bij zitten, ook in de visgraat variant. 

Laminaat Rose
Heb jij nog geen kennis gemaakt met ons laminaat collectie Rose? Dan wordt dit hoog tijd. De collectie Rose is namelijk één van onze favorieten en willen wij graag aan je laten zien. 

Laminaat Krono
In de wereld van Krono laminaatvloeren vind je een ruime keuze aan prachtige decors, met de nadruk op de natuurlijke uitstraling. Deze mooie decors zijn nu uitgebreid. 
 
Voel je thuis display presentatie
Om je klant het gevoel van thuis te geven hebben wij nieuwe displays ontworpen. Deze displays zijn makkelijk inzetbaar. Ben jij benieuwd hoe ze er uitzien? Ze staan voor je gepresenteerd en de vertegenwoordiger legt je er graag alles over uit. 

Gordijnen sneak preview
Het najaar nadert en daarbij hoort natuurlijk een nieuwe collectie gordijnen. Wij geven alvast een sneak preview weg tijdens de Voel je thuis vloerendagen. 

Alle ins- en outs in een uur!

Wil je één van onze vloerendagen bezoeken? Meld je dan aan. Om de richtlijnen van het RIVM goed op te kunnen volgen en niet in te grote getalen naar onze locatie te komen is het belangrijk dat je jouw tijd reserveert. Wij werken in blokken van een uur. In dit uur krijg je persoonlijk alle noviteiten gepresenteerd. Onze vertegenwoordiger neemt de tijd om je alle ins- en outs van deze nieuwste producten te vertellen. 

Wees er snel bij

Natuurlijk wil jij de "Voel je thuis Vloerendagen" niet missen!  Bel je vertegenwoordiger om je plekje te reserveren! VOL = VOL.

Barry: 06-2509 8845
Dennis: 06-5354 8176
Eugene: 06-2280 2018
Gert-Jan: 06-2954 4496
Henk: 06-2280 1704
Jan: 06-2280 1590
Johan: 06-2280 1876
Raimond: 06-52568 3260
Roland: 06-1517 5493

De Voel je thuis Vloerendagen vinden van 10:00 tot 20:00 plaats op de volgende data:

  • Maandag 14 september Service Center Rotterdam.
  • Maandag 28 september Hoofdkantoor Zutphen.
  • Maandag 19 oktober Service Center Houten.
     

Voel je thuis bij Headlam!

Deze pagina delen: