Social Media Webinar

Wij bieden een Webinar aan!

Gelukkig bestaat er technologie en leven wij in 2020! Begin dit jaar hebben wij onze trainingsagenda aan jullie bekend gemaakt. Deze planning vervalt helaas, maar niet getreurd! Wij willen een aantal van deze trainingen namelijk gewoon door laten gaan.

Allereerst willen wij de social media training aanbieden als een Webinar! 

Wat is een Webinar?

Een Webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Het is mogelijk om vanaf één locatie een presentatie te geven.

Ondanks dat wij geen direct contact hebben met jullie is het toch mogelijk te communiceren dankzij verschillende interactieve opties. Door middel van polls en chatvragen zullen wij contact maken. Zo wordt het mogelijk om tijdens het Webinar een vraag te beantwoorden. Een Webinar biedt veel mogelijkheden!

Waar?
Wij bieden deze training online aan. Je hoeft niet uit huis of weg van je bedrijf. Je kunt met een lekkere kop koffie of thee voor je computer of laptop plaatsnemen. 

Wanneer? 
Wij bieden deze Webinar training 2x aan. Namelijk op maandagochtend 29 juni en dinsdagavond 30 juni. Lukt het je niet om deel te nemen? Geen probleem. Wij sturen na afloop van de Webinar een link met daarin een video van de Webinar die heeft plaats gevonden. 

Wat?
Wat krijg je precies voor deze Webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken en wij hopen er een gezellige en geslaagde ochtend/avond van te maken. Bij deze Webinar zit je niet met lege handen achter de computer. Wij sturen je namelijk vooraf een goodiebag toe, met daarin o.a. een naslagwerk die bij deze Webinar hoort. Hieronder leest u meer over de inhoud van de Social Media Webinar. 

Kosten?
Wij vragen een kleine vergoeding van €9,95

Inhoud Webinar

Hey ondernemer! In deze Webinar draait het helemaal om jou. Als ondernemer ben je altijd druk in de weer en schiet social media er vaak bij in. In deze Webinar krijg je frisse energie om te starten als beginner met social media. 

Onder leiding van mij (Nannett Ilsink) ga je op een interactieve manier aan de slag met de verschillende onderwerpen. Door aansprekende opdrachten en oefeningen bouw je waardevolle inzichten en inspiratie op voor je eigen plan. Denk hierbij aan het in kaart brengen van je doelgroep en je specifieke social media-doelstellingen, het plannen en creëren van routine in je plan. Ook leer je van andere organisaties. 

Ter afsluiting van de training stel je een persoonlijk actieplan op, dat je ondersteunt bij het toepassen van het geleerde in de dagelijkse praktijk.

Resultaat

  • Je leert welke social media-platformen het beste passen bij je doelstellingen.
  • Je weet je (potentiële) klanten en doelgroepen met social media beter en effectiever te bereiken.
  • Je kunt de doelgroep via social media activeren met prikkelende content.
  • Je zult zien dat er meer rendement met de social media-kanalen behaald gaat worden die je organisatie dan inzet.
  • Je bent in staat een social media plan te ontwikkelen en toe te passen.
  • Je bent in staat om social media zakelijk in te zetten voor je organisatie en aan te laten sluiten op organisatiedoelstellingen.


Heb ik je enthousiast gemaakt en wil jij starten met social media voor jouw winkel? De prijs van deze Webinar bedraagt slechts €9,95. Geef je nu op voor de Webinar! 

Webinar datum

Maandag ochtend 29 juni. Van 09:00 tot +/- 11:00 uur. 
Dinsdag avond 30 juni. Van 19:00 tot +/- 21:00 uur. 

Aanmelden kan tot en met 17 juni.

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN.

Wat als je je hebt opgegeven?

  • Zodra je je hebt opgegeven sturen wij een week voor de tijd de link met daarin de Webinar. Ook krijg je een uur van te voren nog een herinnering. 
  • Voor deze Webinar heb jij je mobiel of tablet bij de hand. Ik ga tijdens de Webinar training dieper in op Instagram. Dit is een groeiend kanaal en daar moet je naar mijn mening als bedrijf op inspelen! 
  • Als je je hebt opgegeven krijg je vooraf per post de goodiebag toegestuurd met daarin een naslagwerk van de Webinar. Dit naslagwerk heb je nodig tijdens de Webinar. Ook nadien zal deze heel goed van pas komen. 
  • Gebruik onze goodiebag om er helemaal klaar voor te zijn! 
Deze pagina delen: