Promoot uw winkel! De folder huis aan huis en digitaal speciaal voor u op maat.

Promoot uw winkel! De folder huis aan huis en digitaal speciaal voor u op maat.

De voorjaarsfolder is klaar, inschrijven is nu mogelijk!

Ieder jaar kunt u gebruik maken van onze huis aan huis folder service en tevens ook onze digitale folder service. Wij vinden dat een combinatie van beide een krachtige uiting is om uw winkel mee te kunnen promoten.

Huis aan huis ondersteund door de digitale folder via uw website of social media. Daarnaast bieden wij ook een kant en klare advertentie die u in het plaatselijke dagblad kunt laten plaatsen. Zo maakt de consument via diverse media kanalen kennis met uw winkel. Wij geloven in herhaling en herkenning zowel online als offline, op deze wijze komt de consument zowel online als offline de folder tegen. 

Hoe komt uw folder tot stand? Wij maken een zo compleet mogelijke folder waarin wij sfeerbeelden, inspirerende teksten en eventuele aantrekkelijke acties voor de consument vermelden. Uw logo en gegevens worden hierop vermeld en wij zorgen dat deze in de door u gekozen regio's in de brievenbus valt. Dit zal zijn in de eerste week mei, mocht u liever voor een andere weekwillen kiezen, dat kan uiteraard ook. Uw inschrijving en akkoord voor de proef en regio's dient dan uiterlijk 3 weken voor gekozen verspreidingsweek binnen te zijn.  

Ook voor de voorjaars editie staat het huis weer centraal. Het huis staat symbool voor u als woninginrichter, met het brede assortiment om een huis mee in te kunnen richten. Ook voor ons als groothandel staat het huis symbool voor de brede collectie die door ons aan u leverbaar is. Met 1 telefoontje is bij ons zowel alles voor de vloer als voor het raam te bestellen, inclusief benodigd gereedschap/confectie of verwerkingsmateriaal. 

POS voor in uw winkel
Om ook deze editie van uw huis aan huis folder in de winkel aandacht te geven zult u de week voor verspreiding een POS pakket toegestuurd krijgen. Dit keer is het POS pakket gevuld met onderstaande tools:
* Een handige flyer met daarop alles over het laminaat Rose!
* Poster formaat A2 met de cover van de folder ter herkenning. Hang deze in uw etalage of vooraan in de winkel.
* Poster formaat A2 met diverse sfeeraccenten en producten die in de folder staan afgebeeld als moodboard poster.
* Dit keer zijn de Vinyl items Porto en Chevron in de actie waar wij hieronder meer over vertellen. Om de vinylhangers meer aandacht te geven krijgt u van ons Wobblers toegestuurd om aan de hangers te bevestigen zodat de actie goed zichtbaar is. 

Alles over de folder!

Alles wat in dit nieuwsbericht is vermeld heeft Nannett ook voor u samengevat in een video. Neem een lekkere kop koffie of thee en bekijk in 4 minuten de video. 

Opmaak huis aan huis folder

De huis aan huis folder is opgemaakt in blokken. In totaal staan er zes productgroepen uitgelicht. Wij proberen de consument niet alleen met beeld te inspireren, maar ook met teksten. Tevens zijn handige tips en leuke verwijzingen aan de folder toegevoegd. 

Achterkant + Voorkant

Binnenkant


Nieuw! QR CODE
Het is 2020 en technologie staat voorop. Op de huis aan huis folder ziet u verschillende QR codes staan. Deze QR codes linken naar trends en eventueel naar uw website. Dit zorgt voor meer traffic naar uw website. 

Het mag ook anders
Ziet u bijvoorbeeld liever laminaat op de voorkant of wilt u aandacht voor de COREtec pvc collectie? Of gebruik de folder om aandacht te schenken aan een speciaal evenement in uw winkel, komt er bijvoorbeeld een stylist in uw winkel of geeft u een demonstratie? Ook dit kan in de folder aangepast worden. U kunt dit aangeven bij uw vertegenwoordiger, wij maken dan voor u de folder passend naar uw wensen*

*Dit is mogelijk bij afname vanaf 10.000 folders.

zie hieronder een voorbeeldblok om in te voegen

De acties

In deze editie van de lifestyle-interior folder bieden wij de volgende acties aan. Deze acties gelden alleen bij deelname aan folder.

10 % Korting op lifestyle-interior binnenzonwering
Naar wens kunt u uw kortingspercentage verhogen. Headlam biedt u 10%. Deze actie is geldig tot en met 31-08-2020

10 % Korting op lifestyle-interior vinyl
Naar wens kunt u uw kortingspercentage verhogen. Headlam biedt u 10%. Deze actie is geldig tot en met 31-08-2020

Digitaal folder pakket

Wij bieden bij deze huis aan huis voorjaarsfolder de mogelijkheid om ook een digitaal uitbreidingspakket af te nemen. 

Het is trouwens ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!


De Digitale Folder

Steeds vaker lezen we digitaal. Daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen. Ook wij spelen hier op in. 

Wij bieden u een digitale sfeerfolder aan die veel uitgebreider is dan de huis aan huis folder en helemaal gepersonaliseerd wordt. Achterin de folder is plek om uw eigen producten of tekst te tonen. Leuk als u bijvoorbeeld een nieuwe website heeft of gaat verhuizen. 

Hoe werkt het?
Het is vrij simpel. Nadat de opmaak gereed is krijgt u van ons een URL link. Als u deze link opent komt u gelijk op uw digitale folder. (iedereen krijgt dus een persoonlijke link) U bent vrij om te beslissen wat u met die link doet. Wij adviseren het om op uw website te zetten, maak een Facebook post en zet het in uw biografie van Instagram. 

Klik op onderstaande afbeelding om de digitale versie te bekijken. 

Adverteren

Bij afname van de huis aan huis folder of digitale folder kunt u aanvraag doen voor een kant en klare opmaak voor een advertentie in uw plaatselijke weekkrant of ander dagblad voor nog meer aandacht voor uw folder en digitale folder. 

De + punten van onze folder service op een rijtje

  • lifestyle-interior folder met bijbehorende acties
    (
    gedurende de geldigheidsmaanden)
  • Voorzien van uw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar uw website ook door QR code
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Ook met uw wensen mogelijk*
  • Verspreiding in uw gewenste postcode regio's

 * opmaak op maat mogelijk vanaf een oplage van 10.000 folders. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen. 

PRIJZEN FOLDERSERVICE
Huis aan huis folder Met verspreiding ≥ 10.000 stuks         Folder prijs p.st €0,07
Huis aan huis folder Met verspreiding < 10.000 stuks         Folder prijs p.st €0,08

Digitale folder pakket mei = € 169,95
Digitaal folder pakket mei + okt = €275,95

Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≤ 5.000 stuks       Prijs € 109,95
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≤ 10.000 stuks     Prijs €69,95
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≥ 15.000 stuks.    Prijs € 0,00
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≤ 10.000 stuks mei + okt 2020 Prijs € 0,00

Interesse?

Aanmelden voor deze editie met huis aan huis verspreiding in week 19 is mogelijk tot 10 april. Heeft u vragen of wilt u de folder bestellen?

Neem contact op met uw vertegenwoordiger. Ook kunt u ons mailen.

Deze pagina delen: