Promoot je winkel met onze folderservice!

Het hele jaar door kun je gebruik maken van onze huis aan huis folderservice en onze digitale folderservice. Wij vinden dat een combinatie van beide een krachtige uiting is om je winkel mee te promoten.

Hoe komt jouw folder tot stand? Wij maken een complete folder waarin wij sfeerbeelden, inspirerende teksten en aantrekkelijke acties voor de consument vermelden. Jouw logo en winkelgegevens worden hierop vermeld en wij zorgen dat deze in de door jouw gekozen regio's in de brievenbus valt, dit zal zijn in de derde week oktober. Mocht je liever voor een andere week willen kiezen, dat kan uiteraard ook. Jouw inschrijving en akkoord voor de proef en regio's dienen dan uiterlijk 3 weken voor gekozen verspreidingsweek binnen te zijn.

Bekijk hier alle ins en outs van de folderservice!

Nannett vat in het kort samen wat er mogelijk is met de huis aan huis folder. 

Bij deelname aan de folder ook korting op onze producten!

Je kunt niet alleen profiteren van het gemak van onze folderservice, maar ook van de inkoop kortingen die wij hierbij bieden. In deze folder lichten wij onze collecties lifestyle-interior laminaat Rose en lifestyle-interior Gordijnen uit. Op beide producten krijg je van ons 10% inkoopkorting. Wil jij je klant verblijden met een hogere korting? Dat kan, je bepaalt zelf wat jij bovenop onze 10% extra als korting wilt geven.
Onze inkoopkorting loopt tot en met 31-12-2020.

Achter + voorzijde folder

Binnenzijde folder

Maar ook... 

Nieuw! DE QR CODE
Het is 2020 en technologie staat voorop. Op de huis aan huis folder zie je verschillende QR codes staan. Deze QR codes linken naar trends en tips op de lifestyle-interior website. Op het baliebord van het P.O.S. pakket wordt extra aandacht gegeven aan jouw persoonlijke folder met daarop de QR code die gelinkt is naar jouw website. 

Wij zetten je op onze website!
Ook op onze vernieuwde lifestyle-interior website komt jouw winkel in de picture. Wij promoten onze acties en laten weten bij welke winkels deze acties gelden: https://lifestyle-interior.nl/promoties/folderartikelen/

Folder geheel op maat?
Zie je bijvoorbeeld liever gordijnen op de voorkant of wil je aandacht voor de COREtec PVC collectie? Dit kan in de folder aangepast worden. Je kunt dit aangeven bij je vertegenwoordiger, wij maken dan voor je de folder passend naar jouw wensen*

*Dit is mogelijk bij afname vanaf 10.000 folders en uitsluitend met onze merken/ producten of met niet concurrerende artikelen.

Beleef hier de digitale folder. 

Steeds vaker lezen we digitaal daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen, ook wij spelen hier op in! Wij bieden bij de huis aan huis folder de mogelijkheid om ook een digitaal folderpakket af te nemen. 

Hoe werkt het?
Het is vrij simpel. Nadat de opmaak van jouw digitale folder gereed is krijg je van ons een URL link, als je deze link opent kom je gelijk op jouw digitale folder (iedereen krijgt dus een persoonlijke link). Je bent vrij om te beslissen wat je met die link doet, wij adviseren om deze op diverse kanalen te promoten.

  • Zet de digitale folder op de homepage van je website.
  • Maak een Facebook post en herhaal deze gedurende de actie periode.
  • Zet jouw digitale folder in de biografie van jouw Instagram. 

Het is trouwens ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!

KLIK HIER OM DE DIGITALE FOLDER TE BEKIJKEN

POS pakket

Bij deze folder zit een POS pakket. de artikelen in dit pakket dienen als extra ondersteuning van de folder. Hiermee vestig je ook in de winkel de aandacht op jouw folder, de kracht van promotie is tenslotte herhaling! 1- Jouw folder op de deurmat. 2- Digitaal in de picture via jouw social media kanalen. 3- met dit POS pakket is jouw folder ook in de winkel zichtbaar.

In dit pakket zit:
Actie Posters
Er zijn twee acties in deze folder die in de winkel ook aandacht verdienen. De actie op lifestyle-interior Gordijnen en de actie op de collectie laminaat Rose hebben wij gepresenteerd op een poster. 

Baliebord
Heb jij gekozen om ook de digitale folder af te nemen? Dan krijg je een baliebord waarop je folder is afgebeeld met daarop jouw unieke QR code van de digitale folder. (Zie bovenstaande afbeelding) 

Advertentie
Wil jij graag een advertentie in de plaatselijke krant zetten om de folder extra aandacht te geven? Geef ons gerust een seintje en wij maken een kant en klaar bestand voor deze advertentie. 

De + punten van onze folderservice op een rij! 

  • lifestyle-interior folder met bijbehorende acties (gedurende de actie maanden)
  • Voorzien van jouw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar je website ook door QR code
  • Verwijzing naar je winkel via onze lifestyle-interior website
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Verspreiding in jouw gewenste postcode regio's
  • Ook met jouw wensen mogelijk*

 * opmaak op maat mogelijk vanaf een oplage van 10.000 folders. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen. 

PRIJZEN HUIS AAN HUIS FOLDERSERVICE
Huis aan huis folder incl. verspreiding                      5.000-10.000 st. Folderprijs p.st €0,08
Huis aan huis folder incl. verspreiding                  10.000 st. of meer Folderprijs p.st €0,07

PRIJZEN DIGITALE FOLDER
Digitale folder pakket oktober = € 169,95
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≤ 5.000 stuks = Prijs € 109,95
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≤ 10.000 stuks = Prijs €69,95
Digitaal Folder pakket bij afname h.a.h. folder ≥ 15.000 stuks = Prijs € 0,00

Aanmelden voor deze editie met huis aan huis verspreiding in week 43 is mogelijk tot 30 september, een andere verspreidingsweek kan uiteraard ook. Heb je vragen of wil je de folder bestellen? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger.

Deze pagina delen: