Ons laminaat Rose is een echte musthave!

Rose laminaat upgrade!

De Rose Laminaat collectie is een laminaat serie uit onze huislijn lifestyle-interior met een voelbare structuur van een échte houten vloer.

In 2017 hebben wij het item Rose gelanceerd en vanwege het succes werd het tijd om dit mooie item uit te breiden met een reeks nieuwe kleuren. Naast de Rose en Rose Wide is tevens het item Rose Basic toegevoegd.De vloeren zijn verbeterd met een Uniclic systeem. Het Uniclic systeem zorgt ervoor dat een laminaat vloer leggen eenvoudiger is dan ooit! Dankzij het stevige systeem van tand en groef kun je de vloerplanken met een eenvoudige ‘klik' op hun plaats leggen.

 

Rose

De Rose bestaat uit 8 mooie kleuren. De kleuren zijn volgens de laatste trends samengesteld. Er zit een lichte kleur bij die het Scandinavische gevoel geeft van een echte eiken vloer. Ook in dit pallet valt de vergrijsde variant op. Deze kan perfect worden toegepast in een landelijk interieur met lichte meubels. De vloer zal dan goed tot zijn recht komen. 

De planken zijn 126x19 cm en 8 mm dik. De Rose heeft een 2V-groef en heeft een adviesprijs van €18,95 per m2.

Rose Basic

De naam zegt het eigenlijk al. Een basic vloer, maar wel met de juiste keuzes. Soms kan teveel keuze ook in de weg staan. Daarom hebben wij 5 uiteenlopende kleuren aan de collectie toegevoegd, maar wel voor ieder interieur type een passende kleur. Zelfs een vintage variant, de kleur 4950. Deze kleur geeft het gevoel van een 'oude' houten vloer weer. Het past in een vintage interieur met veel kleur!

De planken zijn 126x19 cm en 7 mm dik. De Rose Basic heeft een 4V-groef. Adviesprijs €17,95 per m2.

Rose Wide

De Rose Wide is een laminaat vloer waarvan de plank extra breed is. De brede planken geven een ruimtelijker gevoel. 

De Rose Wide is er in 7 kleuren. Deze collectie bestaat uit natuurlijke tinten. Ook weer van lichte varianten tot donkere tinten. De kleuren 60946 en 60957 komen ook terug in het pallet van de Rose. Daarmee bieden we de keuze om eenheid in kleur te houden maar per kamer te kunnen kiezen voor een brede of smalle plank variant. 

De planken zijn 126x24 cm en 8 mm dik. De Rose Wide heeft een 2V-groef en een adviesprijs van €20,95 per m2.

Interesse?

Heb jij de collectie Rose laminaat nog niet in huis? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of stuur ons een mail. Deze collectie is verkrijgbaar als Display. 

Deze pagina delen: