Aangepaste openingstijden feestmaand

Ook de feestmaand December staan wij voor u klaar

Wel met aangepaste openingstijden, want ook wij gaan de gezellige kerstdagen en oud & nieuw vieren in huiselijke kring. De laatste weken van het jaar zullen wij daarom niet alle dagen bereikbaar zijn. Ook onze chauffeurs zullen niet iedere dag op de weg zitten, maar bij de kerstboom thuis. Hieronder voor u de aangepaste openingstijden van onze binnendienst en onze service centra. Tevens de aangepaste transport dagen.

Aangepaste openingstijden Headlam hoofdkantoor:
di 24 dec tot 16:00 bereikbaar
wo 25 - vr 27 dec gesloten
ma 30 dec tot 12:00 bereikbaar
di 31 dec - wo 1 jan gesloten

Aangepaste tijden Service Centra Houten en Rotterdam
vr 13 dec tot 14:00 geopend
di 24 dec - vr 27 dec gesloten
ma 30 dec - wo 1 jan gesloten
ma 6 jan tot 14:00 geopend

Aangepaste transport dagen
24 dec beperkte transport
23 dec indien nodig
30 dec indien nodig
2 & 3 jan volgens schema

Nog niet bekend met de pluspunten van onze Headlam service centra?
Afhaal Depot:
Is uw magazijn momenteel erg vol? Kies er dan voor om uw bestelling door onze chauffeur bij één van onze service centra te laten bezorgen en haal deze op vlak voordat u naar uw opdracht rijdt op uw gewenste moment. Hoe gaat dit in zijn werking? Plaats uw bestelling bij onze verkoopbinnendienst en geef aan bij welk service center dit geleverd mag worden. De volgende dag (indien product voorradig) ligt de bestelling daar voor u klaar en zullen Roland, Bas en Jeroen u hier verder bij helpen. 

Service Center Magazijn:
Net die emmer lijm vergeten te bestellen die u vandaag nodig heeft? Rij vlug nog even langs onze service centra en shop zelf uw last minute orders. Wij hebben hier verschillende producten direct uit voorraad leverbaar, zoals;  F.Ball lijmen en egaliseermiddelen, Robberts gereedschappen, Estillon ondervloeren, Goelst gordijnrails, laminaat van verschillende merken, diverse plinten, strippen en profielen.

Service Center Showrooms:
Onze showrooms staan tot uw beschikking! Een groot deel van onze ruime collectie is ook te vinden in deze showrooms. Tevens hebben wij zowel in Rotterdam als Houten een speciale project showroom, met hier een uitgebreide collectie projectgeschikte producten uit onze huislijn, maar ook van merken zoals Interface, Forbo, Gerflor, Lano, COREtec en vele andere merken. Bezoek samen met uw klant onze showroom om een keuze te maken uit onze ruime collectie vloeren, gordijnen en binnenzonwering. 

Service Centre Houten Ringveste 1A - (ma-vr 7:30-16:30)
Service Center Rotterdam Coventrystraat 2 - (ma-vr 7:30-16:30)
Hoofdkantoor & Service Center Zutphen Bettinkhorst 4 (ma-vr 7:30-16:30)

Deze pagina delen: