Nieuwe lancering gordijncollectie lifestyle-interior

Wij lanceren deze week een mooie aanvulling in onze lifestyle-interior gordijncollectie. Een zeer commerciële set met zes items variërend van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print plus een geweldig velours item.

Wij houden het nog even spannend, onze gordijndealers zullen begin volgende week al drie nieuwe items ontvangen, in de woonmaand volgt de rest.

 

Sneak Peak

Alvast een kleine indruk van een aantal items uit deze nieuwe serie. Bovenaan afgebeeld ziet u de Inlight, een mooie soepel vallende kamerhoge inbetween. De 31% linnen in dit item zorgt voor de natuurlijke uitstraling. 

Hide Away en Nightwish.
Lekker lang uitslapen kan met deze twee nieuwe stoffen. De Hide Away is een black out, vaak hebben stoffen voorzien van een blackout coating een stugge valling. De Hide Away is juist zeer soepel++vallend. 

Soft-Tone
Yes, een inbetween met print! Een grafische print in 4 subtiele kleuren. De kleur 21 Olive van de Soft-Tone sluit perfect aan bij de zojuist bekendgemaakte Flexa kleur voor het jaar 2020, de Flexa Tranquil Dawn. Een subtiele rustgevende lichte mist groen tint. 

Bestseller 

Van de First Love geloven wij dat dit een echte bestseller gaat worden. De naam zegt het al, je wordt gelijk verliefd als je deze mooie stof ziet. Een velours die het allemaal heeft; mooi soepel vallend, geweldig kleurenpallet en geeft warmte aan het interieur. Mooi om bij het gordijn ook ton sur ton kussens te laten maken.  

Deze stof verdient een mooie plek in uw winkel! Kies daarom ook voor het First Love promo pakket. Twee showbanen in uw gewenste kleuren met daarbij een sfeervolle Visual die die de stijl en het gevoel van het gordijn perfect weergeeft.

Prijs van dit First Love promo pakket is €49,95. 

 

 

Deze pagina delen: