Nieuwe collectie Mart Visser Designs to Decorate

Vorig jaar september lanceerden wij met een prachtige show in Amsterdam en een waanzinnige presentate in het land de hele nieuwe lijn interieurstoffen Mart Visser Designs to Decorate die wij ontwikkeld hebben in samenwerking met couturier Mart Visser. Deze eerste serie bestaat uit 21 items variërend van dessin tot uni en verduisterend tot semi-transparanten. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

Inmiddels hebben wij dit grote succes samen met Mart Visser doorontwikkeld en is de lijn aangevuld met een 13-tal mooie nieuwe interieurstoffen. Door het veranderen en transformeren van goede items naar weer iets nieuws en het versterken van de karakteristieken van de evergreens is deze aanvulling ontstaan. 

De collectie

Wij hebben twee mooie afbeeldingen van drie items uit de nieuwste aanvulling van de collectie Designs to Decorate voor u gemaakt. Benieuwd welke stoffen nog meer tot deze collectie behoren? Deze maand zullen alle Mart Visser Ambassadors de mooie uitbreiding ontvangen inclusief een aanvulling op de showpresentatie met uiteraard een nieuwe pakkende Visual.  

Structuur is één van de inspiratiebronnen van Mart Visser waarop hij nieuwe items ontwikkeld heeft. De fijne en grove honinggraad van de items Basic Instinct en Dress to Kill zijn echt van deze tijd. Naast de uitgesproken structuur is het kleurverloop de extra toevoeging wat deze items uniek maakt. 

Velours, de trend die nog lang niet voorbij is, een evergreen die Mart Visser doorontwikkeld heeft tot een uniek item. De Crush on You is een velours in een nieuw jasje! Namelijk met een crushed effect.

Heeft u interesse in deze mooie Mart Visser interieurstoffen collectie en zou u graag de extra's willen als Mart Visser Ambassador? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of stuur ons een mail. 

Welke extra's heeft u als Mart Visser Ambassador?
Als ambassador kiest u voor een presentatie van de collectie in twee prachtige displays. Eén display met de items op unieke wijze gepresenteerd in mooie grote showbanen en één display inclusief Visuals voor de complete Mart Visser hangstaal collectie.

Als ambassador krijgt u vervolgens ook een Press Pack. 
In dit Press pack zitten inspirerende vlogs waarin de stoffen op een enthousiaste manier door Mart Visser worden gepresenteerd. Ook ontvangt u beeldmateriaal die u kunt inzetten op social media en op uw website.

Wilt u uw klant het complete Mart Visser beeld bieden? Kies dan naast de interieurstoffen lijn ook voor de collectie Mart Visser Carpets!

 

 

Deze pagina delen: