Nieuwe collectie gordijnen!

Nieuwe collectie gordijnen!

Ontdek onze nieuwe collectie!

Steeds vaker wordt het huis gezien als een rustige basis. De sfeer moet thuis in balans zijn om je helemaal op je gemak te kunnen voelen. Onze lifestyle-interior slogan is daarom ook niet voor niets voel je thuis! 

Met onze nieuwe gordijncollectie willen we dit keer de rust terug geven in huis. Niet te veel poes-pas, maar terug naar de basis. Fijne kleuren, structuren en materialen spelen in deze collectie een grote rol. 

Deze collectie lifestyle-interior Happy & Hello bestaat totaal uit 6 kappen en 12 kwaliteiten. Vanaf medio maart zullen alle gordijndealers de set in huis hebben.
Wij vertellen je hieronder graag alles over deze nieuwe items.  


Hierboven afgebeeld gordijnstof Hello

Hi + Hello + Cheers

Een kapstaal die uit 3 kwaliteiten bestaat is niet zomaar... Deze stoffen zijn namelijk perfect met elkaar te combineren. De gordijnstof Hi heeft een subtiele linnenlook die je goed kunt combineren met de stof Hello die juist een striae effect heeft. De grove en fijne uitstraling van deze twee stoffen matchen! 

De naam Cheers zegt het al! Je krijgt van deze stof zin in een feestje. De stof heeft een glitter. Het mooie van deze stof is dat de glitter prachtig vervaagd als die voor de ramen hangt. 


Hierboven afgebeeld gordijnstof Bye

Bye + Adios + Ciao

Deze drie stoffen zijn net als de Hi, Hello en Cheers ook weer perfect met elkaar te combineren. Deze stoffen hebben alle drie een rustig pallet. Vergrijsde tinten, maar ook de verbruinde tinten zijn weer terug van weggeweest. 

Groovy

Dit is een van onze grovere gordijnstoffen. De grove structuur is van zelfs een afstand zichtbaar. Door de grove structuur past het erg goed in de natuurlijke materialen waar erg veel vraag naar is! 

Shine + Chique

Onze collectie is pas compleet als er ook verduisterende stoffen in zitten. Dit zijn dit keer de Shine en de Chique geworden. De Chique heeft een subtiele glans, maar met een matte touch. De Shine heeft daarin tegen juist een glanzend effect. 


Hierboven afgebeeld gordijnstof Happy & Healthy

Happy & Healthy

Ze zeggen niet voor niets; Save The Best For Last! Als je van combineren houdt zit je met de gordijnstoffen Happy en Healthy goed. Deze stoffen zijn namelijk op elkaar afgestemd. De Happy & Healthy is een overgordijn en transparant met de kleuren van nu. Roze, Petrol en Mais achtige tinten zien we in deze kwaliteiten terug. 

De stoffen hebben een fijne softe uitstraling en geven daardoor je interieur een warm en huiselijk gevoel. De basis in je huis is gelegd. 

 

Deze pagina delen: