Nieuw tapijt Amore

Nieuw tapijt Amore

Voel je thuis! Dat staat er op het tapijtstaal van de Amore. Je thuis voelen met dit tapijt moet zeker lukken. De Amore voelt namelijk super zacht aan en geeft een direct gevoel van comfort. Tevens is de Amore trapgeschikt! de hele verdieping inclusief de trap voorzien van hetzelfde tapijt is met de Amore dus mogelijk.
Amore 4mtr breed. Adviesverkoop €179,95 p/str.mtr

Het is ook prachtig om van dit tapijt een groot vloerkleed te laten maken. De levendige vleug geeft een luxe uitstraling, een direct gevoel van warmte omarmt je. Gelijk goed om het geluid te dempen in een ruimte waar een harde vloer ligt.

Heeft u het tapijtstaal Amore nog niet in uw winkel? Onze vertegenwoordiger komt binnenkort bij u langs om het staal te brengen.

Tapijt & Akoestiek

Optimaal genieten van muziek in je woonkamer? Elkaar beter kunnen verstaan zonder nagalm? Geen geklos en geklik van voetstappen door het huis? Tapijt heeft op al deze punten een positief effect en draagt bij aan een verbetering van de akoestiek in een ruimte. Daarom juist voor een woonkamer goed om tapijt te adviseren.

Verfrissende kleuren

De trendkleur oud roze is weer helemaal hot op dit moment! Je ziet het op de muur, meubels of gordijnen. En vanaf nu is het dus ook mogelijk om het op je vloer te plaatsen! Is roze toch iets te gewaagd? Dan hebben we de kleur Almond die iets toegankelijker is qua kleurtoon. Wil je het helemaal iets bruiner? Dan is de kleur Beaver geschikt!

Vergrijsd blauw

De ene kant van staal zijn de kleuren erg warm, maar aan de andere kant hebben wij de koele tinten geplaatst. Met als eyecatcher een prachtige vergrijsde blauw! Deze kleuren zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld zwart staal. Ook passen planten erg mooi op deze kleuren tapijt. 

Deze pagina delen: