Nieuw | collectie Authentics van COREtecĀ®

Thuis is waar je jezelf kunt zijn. Waar je na een lange dag op blote voeten rondloopt. De plek waar je je kinderen ziet opgroeien, waar je hond je volgt en sporen van een leuke outdoor wandeling achterlaat.

Je huis is authentiek en drukt uit wie je bent. Net zoals deze Authentics collectie van COREtec®!

Het gevoel van echt hout en steen. Deze nieuwe dessins zijn zeer realistisch met een ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Ontworpen om op geleefd te worden. 

COREtec® Authentics

‘The Authentics by COREtec®’ is een gloednieuwe collectie ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de authenticiteit van de decors, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft. Hun uitzicht, kleur en structuur is absoluut niet van echt te onderscheiden. Authentieker dan dit is momenteel niet te vinden op de markt. Hun exclusief natuurlijk aspect wordt nog versterkt door het reliëf dat synchroon in register werd aangebracht. Tekening en reliëf vallen hierbij perfect samen tot een levensecht geheel.

De collectie

‘The Authentics by COREtec®’ is verkrijgbaar in planken van 122, 150 en 180 cm, in zes tegels en 4 stijlvolle visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de ‘soundcore’ die contactgeluiden tot een absoluut minimum herleidt en door de onderlaag in kurk. Voeg daar de reeds gekende voordelen van onze meerlagige vloeren aan toe op vlak van plaatsing en onderhoud, en je hebt met ‘The Authentics by COREtec®’ een vloer die het origineel ver overstijgt.

De display

Een display die in je winkel de aandacht trekt. Op de display staan de unique selling points van de Authentics! Ben je geen COREtec® dealer? Geen probleem, ook jij kunt ervoor kiezen deze display af te nemen. Wil je meer informatie? Of wil je de display bestellen? Neem dan contact op met de vertegenwoordiger of mail ons. 

 

Deze pagina delen: