Meld je aan voor de webinar Confectie + Q&A

Meten is weten... Kennis is macht... Groei is vooruitgang...

De enkele-, dubbele en vlinderplooi zijn voor de meesten onder ons geen onbekende confectiewijzen voor gordijnen. Maar er is veel meer! Wat kan wel en niet qua confectie? En wat moeten we nou aan met die "nieuwe stoffen"? Open geweven, kamerhoog, zonder loodband.

Tijden zijn veranderd, zeker ook op gebied van confectie. Nieuwe textiel soorten, nieuwe confectiewijzen. De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig ook 260cm in plaats van 245cm hoog, wat zeker invloed heeft op het advies in confectie. Wij bieden hulp en beantwoorden jullie vragen over confectie! Lees hieronder waar en wanneer. 

Waar, Wanneer, Wat?

Waar?
Gewoon lekker vanuit je eigen stoel! Het is een Webinar die je vanuit huis kunt volgen op je eigen computer. 

Wanneer? 

Maandagochtend: 30 november starttijd 09:00 uur. 
Dinsdagavond: 1 december starttijd 19:00 uur. 

Wat?
Wat krijg je precies voor deze Webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken. Per post sturen wij je het deelnemers pakket toe met daarin alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van deze leerzame Webinar. En natuurlijk hopen wij er een gezellige en geslaagde ochtend/ avond van te maken. 

Kosten?
Voor deelname aan deze Webinar vragen wij een vergoeding van €9,95. Naast veel kennis ontvang je ook het deelnemers pakket.

Inhoud Webinar CONFECTIE

Sjoerd van der Lelie (van gordijnatelier van der Lelie) neemt je mee naar "Confectie land" en brengt diverse actuele vraagstellingen onder de aandacht en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden en technieken bij confectie.

In de afgelopen decennia zijn namelijk niet alleen de materialen voor gordijnen, maar ook de confectie mogelijkheden en wijzen uitgebreid. De verduisterende stoffen hebben bijvoorbeeld een evolutie doorgemaakt, door nieuwe weeftechnieken zijn dit niet meer de "stugge" stoffen die alleen met enkele plooi geadviseerd kunnen worden. Het toevoegen van een loodband is ook echt niet meer nodig om deze stoffen een mooie valling te geven. Gordijnen geconfectioneerd op wave staan in de huidige top 10 van confectie wijzen, maar hoe pas je dit toe op welk type rails? En hoe zit dat nou met de berekening? De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig zo'n 260 hoog, welke plooidiepte geeft dan een mooi resultaat?

Hieronder diverse punten die besproken zullen worden tijdens Webinar confectie.

Vraagstellingen

  • Bandhoogte & Plooidiepte, -factor, -afstand.  Hoe is deze samenhang?
  • Wave, hoe bereken je dit en wat is de pockets per haak methode?
  • De Mesh stoffen, de "nieuwe" open geweven stoffen, hoe te adviseren.
  • Welke zoom bij welk gordijn?
  • Vouwgordijnen in vele soorten.

Q&A
Sjoerd zal al deze vraagstellingen bespreken en uitgebreid de tijd nemen om ook jouw vragen over confectie te beantwoorden tijdens de Q&A momenten.

De prijs voor deze Webinar is €9,95. Wil je jouw kennis verbreden op het gebied van Gordijnen & Confectie? Geef je dan nu op voor de webinar + Q&A! 

Webinardata:
maandagochtend: 30 november starttijd 09:00 uur. 
dinsdagavond: 1 december starttijd 19:00 uur.

Inschrijven kan tot en met 22 november 2020. 

Klik hier om je aan te melden.
  

Deze pagina delen: