Maak je winkel zichtbaar met onze folderservice!

Jouw winkel in beeld!

Het blijft een bizarre tijd waarin wij zitten. Juist nu is het belangrijk te laten weten dat je winkel bereikbaar is en om je gezicht te laten zien. Laat weten dat advies aan huis eventueel mogelijk is of op andere digitale wijze advies te geven. Laat zien dat je er bent! Hiervoor bieden wij onze folderservice, het hele jaar door kun je hiervan gebruik maken. Een service waarmee wij voor jou de hele opmaak van de folder verzorgen, waar alleen nog het logo van jouw winkel aan toegevoegd hoeft te worden. Ook het regelen van de verspreiding in jouw regio nemen wij je uit handen. Breng hiermee niet alleen je winkel in beeld, maar profiteer ook van de vele voordelen. Lees hieronder alle voordelen, de vele extra's en onze nieuwste merk brochures om te laten verspreiden!

Wat houdt onze folderservice in:

  • lifestyle-interior folder met bijbehorende acties (gedurende de 3 actie maanden)
  • Voorzien van jouw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar je website ook door QR code
  • Verwijzing naar je winkel via onze lifestyle-interior website
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Verspreiding in jouw gewenste postcode regio's
  • Ook met jouw wensen mogelijk (opmaak op maat mogelijk vanaf een oplage van 10.000 folders. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen.) 

Met verspreiding 

Onze huis aan huis folder is inclusief verspreiding in de door jouw gekozen postcodes. Wij zorgen dat deze in de door jouw gekozen regio's in de brievenbus valt in de door jou gekozen week. Jouw inschrijving en akkoord voor de proef en regio's dienen dan uiterlijk 3 weken voor gekozen verspreidingsweek binnen te zijn. 

De voordelen

Korting op PVC & Gordijnen
Je kunt niet alleen profiteren van het gemak van onze folderservice, maar ook van de inkoop kortingen die wij hierbij bieden. Ieder seizoen passen wij niet alleen de uitstraling van de folder aan, maar worden ook nieuwe producten vermeld met een daarbij geboden inkoopkorting. In deze voorjaars editie lichten wij ons lifestyle-interior PVC en lifestyle-interior Gordijnen & Transparanten uit. Op beide producten krijg je van ons inkoopkorting. Wil jij je klant verblijden met een hogere korting? Dat kan, je bepaalt zelf wat jij bovenop onze geboden inkoopkorting extra als korting wilt geven.

Nieuw! DE QR CODE
Het is 2021 en de technologie staat voorop. In de huis aan huis folder zie je verschillende QR codes staan. Deze QR codes linken naar trends en tips op de lifestyle-interior website. 

Wij zetten je op onze website!
Ook op onze vernieuwde lifestyle-interior website komt jouw winkel in de picture. Wij promoten onze acties en laten weten bij welke winkels deze acties gelden.

Folder geheel op maat?
Zie je bijvoorbeeld liever laminaat op de voorkant of wil je aandacht voor de COREtec PVC collectie? Dit kan in de folder aangepast worden. Je kunt dit aangeven bij je vertegenwoordiger, wij maken dan de folder geheel passend naar jouw wensen. (dit is mogelijk bij afname vanaf 10.000 folders en uitsluitend met onze merken/ producten of met niet concurrerende artikelen)

Ook in digitale versie mogelijk

Steeds vaker lezen we digitaal, daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen. Ook wij spelen hier op in! Wij bieden bij de huis aan huis folder de mogelijkheid om ook een digitaal folderpakket af te nemen. 

Hoe werkt het?
Het is vrij simpel. Nadat de opmaak van jouw digitale folder gereed is krijg je van ons een URL link, als je deze link opent kom je gelijk op jouw digitale folder (iedereen krijgt dus een persoonlijke link). Je bent vrij om te beslissen wat je met die link doet, wij adviseren om deze op diverse kanalen te promoten.

  • Zet de digitale folder op de homepage van je website.
  • Maak een Facebook post en herhaal deze gedurende de actie periode.
  • Zet jouw digitale folder in de biografie van jouw Instagram. 

Het is trouwens ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!

Klik hier om de digitale folder te bekijken 

Onze nieuwste merk brochures van COREtec en Mart Visser!

Wil jij in de regio laten weten dat je COREtec of Mart Visser dealer bent? Wij bieden nu ook de brochure geheel gewijd aan de producten van het merk COREtec of de exclusieve lijn Mart Visser interieurstoffen en vloerkleden. Deze versie worden gedrukt op 135grams papier voor een luxueuze uitstraling. Wenst u hier een voorbeeld van te ontvangen? Vraag deze dan aan via de vertegenwoordiger, hij informeert u ook over de mogelijkheden met deze brochures. 

Interesse?

Aanmelden voor deze editie met huis aan huis verspreiding in bijvoorbeeld week 15 is mogelijk tot 24 maart, een andere verspreidingsweek kan uiteraard ook. Heb je vragen of wil je de folder bestellen? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger. Ook kun je ons mailen voor meer informatie. 

Deze pagina delen: