Lifestyle-interior op TV!

Uitstel van Executie

Het programma Uitstel van Executie zal weer starten met een reeks nieuwe afleveringen waarin zij mensen helpen die diep in de problemen zitten omdat ze de maandelijkse lasten van hun woning niet meer kunnen betalen. Het programma van RTL4 helpt door de woning op te knappen om zo de verkoop hopelijk te kunnen bespoedigen. 

De woning wordt verbouwd en ingericht volgens de nieuwste trends. Hierbij hoort natuurlijk ook een passende raambekleding in de vorm van binnenzonwering of gordijnen. Het team van Uitstel van Executie krijgt hierbij advies van de firma Laminaat en Parket. Zij hebben bij meerdere afleveringen gekozen om hierbij ook artikelen van lifestyle-interior te gebruiken en duidelijk onder de aandacht te brengen. Hiervoor willen wij Laminaat en Parket bedanken!

In de volgende afleveringen zult u onze producten terugzien. De afleveringen starten om 21:25 op RTL4
Maandag 13 januari 
Maandag  20 januari
Maandag 27 januari


Gespot op tv in de winkel!

In deze afleveringen zijn de gordijnstoffen First Love, Anticipate en Fire gebruikt uit de lifestyle-interior collectie. Tevens zijn producten gebruikt uit onze collectie lifestyle-interior binnenzonwering, waaronder aluminium jaloezieën en rolgordijnen.

Om de lifestyle-interior artikelen die in het programma gebruikt zijn extra onder de aandacht te brengen in de winkel lanceren wij de campagne "Gespot Op TV".

Het promo materiaal van deze campagne bestaat uit posters en wobblers. Van deze posters kunt u bijvoorbeeld één exemplaar bij de ingang van uw winkel plaatsen en het tweede exemplaar bij de collectie binnenzonwering of de gordijncollectie van lifestyle-interior. 



Wobblers

Bij de gordijncollectie kunt u gebruik maken van de "Gespot Op TV" wobblers.

Deze wobblers zijn eenvoudig onder de kap te schuiven van de gordijnstalen Anticipate, First Love en Fire. De plakstrip laat u dicht zitten, zo kunt u deze wobblers namelijk verderop in dit jaar opnieuw gebruiken. Bij het RTL4 programma Kopen zonder Kijken zullen namelijk weer diverse items uit onze lifestyle-interior collectie onder de aandacht komen. 

Gespot op TV campagne in de winkel?

Wilt u deze lifestyle-interior artikelen ook extra onder de aandacht brengen in uw winkel? Dan kunt u gratis het Gespot op TV promopakket ontvangen. In dit pakket zitten 2 posters en 3 wobblers. Vraag er naar bij uw vertegenwoordiger, zij hebben het promopakket in de auto. Of stuur een bericht naar afdeling marketing door middel van hier te klikken, dan sturen wij u het pakket toe. 

 

Deze pagina delen: