Lancering COREtec visgraat

Visgraat is de vloertrend van nu! Je zag de visgraat parketvloer vroeger altijd in klassieke huizen en is nu weer helemaal terug, maar nu in een betaalbare en praktische variant. De visgraat PVC vloer van COREtec® is hip en van deze tijd en past in elk type huis.

De COREtec® vloer past altijd bij de juiste stijl, is gemaakt voor het echte leven en ontworpen voor eenvoud. 

Afgelopen maandag was de officiële lancering van de COREtec® visgraat vloer. COREtec® had een spetterende dag georganiseerd die natuurlijk in het teken van "vis" stond! Er was een demonstratie over het leggen van de visgraat vloer, een boottocht op de ruige Noordzee en lekker eten met ruime keuze in visspecialiteiten. Ook wij als distributeur van COREtec® waren bij dit evenement aanwezig. Hieronder een sfeerimpressie van deze dag.

De visgraat vloer van COREtec® uit de The Naturals collection is leverbaar in acht mooie kleuren. Deze trendvloer is voorzien van een 10DB-certificaat. Dat betekend dat deze vloer het contactgeluid vermindert en meewerkt aan een betere akoestiek.

Waarom zou je voor COREtec® kiezen? Er zijn miljoenen redenen om die keuze te maken, maar hier is onze top 6. 

De vloeren:
1. Zijn zeer stabiel
2. Dempen geluid
3. Hebben een kras- en vlekbestendig oppervlak
4. Acclimatisatie is niet nodig
5. Zijn geschikt voor vloerverwarming en koeling
6. Kunnen op elke ondergrond geplaatst worden

Bent u nog geen COREtec dealer, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of stuur ons een mail. 

Bekijk hier de foto's van het COREtec® evenement. 

 

 

Deze pagina delen: