Keep Moving & Stay Healty

Trots op je!

Allereerst hopen wij dat iedereen nog in goede gezondheid is en blijft! Omdat bescherming van onze dierbaren en de samenleving nu onze prioriteit nummer 1 is moeten wij allemaal beslissingen maken om dit te kunnen blijven waarborgen. Beslissingen die continu vragen bijgesteld te worden.

De situatie waarin we ons nu bevinden is uitzonderlijk en onzeker. Onze wereld is kleiner geworden en sinds tijden staan de agenda's niet meer boordevol met privé activiteiten, simpelweg omdat dat niet meer kan. "Het zijn de kleine dingen die het doen" is een liedje uit de jaren zeventig, wellicht dat iemand deze nog kent?

Wij zitten momenteel in een periode waarin de kleine dingen net dat beetje verschil maken. Het zijn de kleine dingen die het doen, daarom een warme, positieve groet om je te helpen deze periode door te komen. Elk gebaar, iedere vorm van aandacht telt; soms zelfs de meest eenvoudige. Wij zijn trots op je!

 

Keep Moving & Stay Healty

De wereld staat stil, maar in beweging blijven is belangrijk. Hoe beperkt de mogelijkheden ook zijn, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk gezien is het van belang dat iedereen in beweging blijft. Wij hopen dat iedereen nog in goede gezondheid verkeert en dagelijks nog even van de frisse buitenlucht kan genieten. Even beweging, goed voor de spieren en mindset.

Niet alleen lichamelijk in beweging blijven is van belang, ook met je bedrijf. Het zijn tijden die vragen om aanpassingen. Een andere mindset, denkwijze. Een andere werkwijze. Kijken naar de toekomst. Wat kan nog wel en wat kan niet, niet alleen praktisch gezien maar ook financieel. Het zijn bijzondere en bizarre tijden waarin we ons nu bevinden. Velen van jullie zijn al aan de slag gegaan met nieuwe ideeën en daar zijn wij trots op. Wij helpen jullie hierbij graag, op welke wijzen dat mogelijk is, lees je hieronder. Als wij onze krachten bundelen hopen wij dat we ons hier samen doorheen slaan.

Headlam begon het jaar met het motto. Keep Moving! Dat motto willen wij graag in stand houden.

Bent u nog open? Werkt u op afstand? Of op afstand?

De winkel open of dicht? De keuze is momenteel nog aan jou, zolang vanuit de overheid de restricties nog niet zijn aangescherpt. Heb je een online store? Dan ben je 24/7 geopend! Maak ook dit kenbaar.

Mocht je nog open zijn? Maak dit dan ook kenbaar!

  • Een bordje OPEN op de deur.
  • Een krijtbord op de stoep.
  • Maak het kenbaar via de social media. 

Hou wel te allen tijde de gezondheid van iedereen in acht! Houd afstand en denk aan de hygiëne. Bied gerust koffie aan, maar dan in plastic bekertjes ook al staat dit minder leuk. Heeft u tijdschriften in uw winkel liggen? Misschien momenteel niet zo handig als iedereen die doorbladert.

Wellicht is werken op afspraak voor u een betere keuze?   

  • Communiceer dit via een advertentie.
  • Maak dit kenbaar op uw website.
  • Gebruik ook hiervoor weer uw social media.

Werken op afstand? 
Werken zonder direct contact met je klanten is dankzij de huidige technologie mogelijk. Ben je voor je klant bezig met een moodboard, kleurenplan of indeling van de woning? Overleggen kan nog steeds door middel van video bellen via WhatsApp of Skype.

Ook onze vertegenwoordigers kunt u benaderen met WhatsApp video voor advies.

Winkel gesloten? Restyle je winkel!

Winkel gesloten? Dan is dit het moment om eens met een kritische blik door je winkel te lopen. 

  • Zijn er kleine klusjes die al lange tijd liggen?
  • Werkt alle verlichting nog? 
  • Is de collectie van al je producten nog compleet?

Het kan ook drastischer, restyle je hele winkel!
Geef een nieuwe look of kleur aan het interieur. Dit hoeft niet direct met nieuwe meubels, maar kan ook met een likje verf of mooie visuals. Bij deze visuals helpen wij je graag. Via onze beeldbank bieden wij je een ruime keuze aan sfeerafbeeldingen. Heb je specifieke wensen qua afbeelding, laat het ons weten, wij sturen de afbeelding digitaal. 

Heb je advies nodig van onze vertegenwoordiger over de collectie of wil je een bepaald gedeelte in je winkel aanpakken? Video chat met onze vertegenwoordiger en wandel samen door je winkel. Ook via deze weg kunnen zij je van dienst zijn.

 

Promoot je winkel!

Laat merken dat je winkel bestaat! Je gezicht laten zien en onder de aandacht blijven is altijd belangrijk. Ook hierbij kunnen wij je helpen. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Met onze folderservice is het mogelijk in jouw regio een huis aan huis folder te laten verspreiden geheel gepersonaliseerd. Verspreiding gebeurt dan in de week die jij kiest. (houdt rekening met 3 weken voorbereiding-, druk en verspreidingstijd). Daarbij bieden wij ook een digitaal folderpakket, als ondersteuning aan de huis aan huis folder of apart voor digitale aandacht. Klik hier voor meer details. 

Deze pagina delen: