Headlam woontrends 2019

Headlam trends voor vloeren & raamdecoratie

“Meer dan 1001+ producten op het gebied van vloeren en raamdecoratie” is onze intro op de website van Headlam.nl. Niet voor niets bieden wij het totaalplaatje voor de woninginrichter, hiermee willen wij u de mogelijkheid geven het gehele huis van uw klant in te richten van zolder tot toilet, inclusief de bijbehorende ondervloeren en het benodigde verwerkingsmateriaal. Waarom? Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Vloeren, gordijnen en binnenzonwering worden tegenwoordig niet alleen meer uit praktische overwegingen aangeschaft. Stijl en sfeer zijn nu steeds vaker de rede waarom uw klant zijn keuze maakt. Welke stijl of sfeer uw klant kiest is een traject dat de klant doorloopt, u speelt hierin een grote rol. Wij als groothandel helpen u hier graag een handje bij en hebben voor u een aantal van onze sfeer en stijladviezen vertaald in onze producten.

Wij hebben sfeer & stijladviezen op basis van duurzaamheid, natuur en trends voor jullie gemaakt.Stijltrend Soft-Tone
In de Soft-Tone stijl draait alles om zacht: zachte tinten, zachte materialen en zachte, wuivende varianten van bloemen en planten. Frisse pasteltinten zoals lila, zachtroze en mint, maar ook de nude-kleuren doen het goed. Ze worden gebruikt in fijne materialen met zacht afgeronde vormen. Deze stijl voelt als een warme deken waar je je volledig in kan terugtrekken, even weg van alle drukte in onze directe leefomgeving.

Welk gordijn past daar het beste bij? 
Welke vloer, welke ondervloer en welke plinten?

Gordijnen
Uit onze lifestyle-interior collectie zijn de Lifetime, Conan en Fascination super mooie gordijnen om in de sfeertje te gebruiken. Hierboven zie je de Lifetime, dit is een 100% linnen stof waar de zachtheid naar boven komt. 

Vloer & Plint
Kies voor een mooie lichte vloer! Om het gevoel van buiten naar binnen te creëren is een houten vloer daar de mooiste keuze in. Wij hebben genoeg houtlook vloeren, maar dit keer kiezen wij voor een echte houtenvloer van onze lifestyle-interior collectie. 

Welke ondervloer is het beste geschikt voor een houten vloer? Vraag onze vertegenwoordiger voor het beste advies. Ook de basis waar de vloer komt te liggen is hierin namelijk mede bepalend. Bij een houten vloer geeft een hoge plint in dezelfde kleur een eenheid. Denk hierbij aan een blokplint van lifestyle-interior in de maat 14 X 120 mm.Hierboven afgebeeld de lifestyle-interior Castle Oak in de kleur White Oil.

Stijltrend Laid-Back
De trendstijl Laid-Back is een moderne variant op de Urban Jungle stijl die sinds een aantal jaren enorm populair is. Het verschil is dat de Laid-Back trend meer is dan alleen groen; het omarmt alle natuurlijke elementen zoals vorm, kleur en materiaal. Net als de zachte, vrouwelijke trend Soft Tone zorgt de Laid-Back stijl voor rust en comfort. Denk hierbij aan het gebruik van natuursteen maar dan wel in eenvoudige zwart/wit-tinten.

Gordijnen
Geef het interieur een gevoel van de stijl Laid-Back door te kiezen voor gekleurde gordijnen. Ga voor groen, brique of petrol tinten. Kies voor een mooie transparant om het natuurlijke gevoel te behouden, ook hierbij juist kiezen voor kleur. Mooie combi keuze uit onze lifestyle-interior collectie is overgordijn Skyscraper met transparant Light & Lovely.Vloer & Plint
Bij een gekleurd transparant past een betonlook vloer heel goed. Hierin is vinyl of PVC een goeie keuze. Door de combinatie met een transparant gordijn oogt de vloer een stuk minder hard. Bij vinyl is het mooi om een lage witte plint te gebruiken. Een mooie maat daarvoor is de 14 X 60 MM.

Welke ondervloer combineren met de PVC of vinyl vloer? Ook hiervoor geldt weer dat de basis waarop de vloer wordt gelegd hierin doorslaggevend is. Vraag voor advies dan onze vertegenwoordigers.

Hierboven afgebeeld een mooie vinyl uit de Forbo collectie.

 

Deze pagina delen: