Headlam najaar Folder en Digitale Folder!

Ieder jaar kunt u gebruik maken van onze huis aan huis folder service. Wij maken voor u een zo compleet mogelijke folder waarin wij sfeerbeelden, inspirerende teksten en eventuele aantrekkelijke acties voor de consument vermelden. Uw logo en gegevens worden hierop vermeld en wij zorgen dat deze in de door u gekozen regio's in de brievenbus valt.

Ook voor de Herfst editie staat het huis weer centraal dat in de vorige folder is geïntroduceerd. Het huis staat symbool voor u als woninginrichter, met het brede assortiment om een huis mee in te kunnen richten. Ook voor ons als groothandel staat het huis symbool voor de brede collectie die door ons aan u leverbaar is. Met 1 telefoontje is bij ons zowel alles voor de vloer als voor het raam te bestellen, inclusief benodigd gereedschap/ confectie of verwerkingsmateriaal. 

POS voor in uw winkel
Om ook deze editie van uw huis aan huis folder in de winkel aandacht te geven zult u de week voor verspreiding een POS pakket toegestuurd krijgen. Tevens een 50-tal van uw huis aan huis folder om in de winkel mee te geven aan uw klanten. De raamsticker en het baliebord van de vorige editIe kunt u daarnaast gewoon weer in uw winkel gebruiken, deze zijn universeel en geven extra aandacht aan de herkenbare afbeelding van het huis dat ook in deze editie weer centraal staat. Heeft u geen gebruik gemaakt van onze vorige folderservice? Geen paniek. Als u dit keer wel gebruik gaat maken ontvangt ook u van ons een mooie raamsticker en een herkenbaar baliebord. 

Voorkant

Achterkant

Binnenkant

Opmaak huis aan huis folder

De huis aan huis folder is opgemaakt in blokken. In totaal staan er zeven productgroepen uitgelicht. Wij proberen de consument niet alleen met beeld te inspireren, maar ook met teksten. Tevens zijn handige tips en leuke verwijzingen aan de folder toegevoegd. 

Het mag ook anders
Ziet u bijvoorbeeld liever laminaat op de voorkant of wilt u aandacht voor de COREtec pvc collectie? Dan kunt u dit aangeven bij uw vertegenwoordiger. Wij maken dan voor u de folder passend naar uw wensen*. 

*Dit is mogelijk bij afname vanaf 10.000 folders.

Zie hieronder een voorbeeld blok om in te voegen.


De Acties

In deze editie van de lifestyle-interior folder bieden wij de volgende acties aan. Deze acties gelden alleen bij deelname aan folder.

10 % Korting op lifestyle-interior gordijnen & transparanten
Naar wens kunt u uw kortingspercentage verhogen. Headlam biedt u 10%. Deze actie is geldig tot en met 31-12-2019

20% Korting op een vloerkleed bij aanschaf van een vloer. 
*Geldt op vloerkleden van de lifestyle-interior collectie. Bij minimale afname van 40 M2 lifestyle-interior vinyl, pvc en laminaat. Deze actie is geldig tot en met 31-12-2019

Nieuw digitaal folder pakket

Wij bieden bij deze huis aan huis najaarsfolder de mogelijkheid om ook een digitaal uitbreidingspakket af te nemen. Dit complete pakket bevat naast een digitale najaars sfeerfolder ook kant en klare social media posts, een filmpje van de folder en tevens een kant en klare opmaak voor een advertentie in uw plaatselijke weekkrant of ander dagblad voor nog meer aandacht voor uw folder. Hieronder vindt u een extra uitleg.

Het is trouwens ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!

De digitale folder

Steeds vaker lezen we digitaal. Daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen. Ook wij spelen hier op in. 

Wij bieden u een digitale sfeerfolder aan die veel uitgebreider is dan de huis aan huis folder en helemaal gepersonaliseerd wordt. Achterin de folder is plek om uw eigen producten of tekst te tonen. Leuk als u bijvoorbeeld een nieuwe website heeft of gaat verhuizen. 

Hoe werkt het?
Het is vrij simpel. Nadat de opmaak gereed is krijgt u van ons een URL link. Als u deze link opent komt u gelijk op uw digitale folder. (iedereen krijgt dus een persoonlijke link) U bent vrij om te beslissen wat u met die link doet. Wij adviseren het om op uw website te zetten, maak een Facebook post en zet het in uw biografie van Instagram. 

Klik op onderstaande afbeelding om de digitale versie te bekijken. 

Folder pakket digitaal

Dit pakket bestaat uit:
De Folder Digitaal.
De hierboven genoemde digitale sfeerfolder, aangevuld met uw persoonlijke pagina's en voorzien van uw gegevens en logo. Middels een persoonlijke link kunt u deze online weergeven waar u wenst.
 
6 Kant- en klare Social Media Posts
Wij hebben voor u 6 kant- en klare berichten gemaakt die u kunt inzetten op uw social media kanalen als Facebook, Instagram maar ook Pinterest. of uw website.

Afbeelding voor digitale folder link
Om de folder op uw website zo goed mogelijk op te laten vallen, hebben wij een afbeelding gemaakt waar u uw link onder kunt zetten. (Zie afbeelding hierboven "bekijk hier onze sfeer folder"

Movie digitale folder
Wij hebben voor u een klein filmpje gemaakt voor op uw social media kanalen om de folder te promoten. 

Adverteren

Bij afname van de folder zit ook een standaard advertentie. Deze advertentie heeft de afmetingen voor een halve pagina. 266 x 190 mm. 

De + punten van onze folder service op een rijtje

  • lifestyle-interior folder met bijbehorende acties
    (
    gedurende de geldigheidsmaanden)
  • Voorzien van uw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar uw website
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Ook met uw wensen mogelijk*
  • Verspreiding in uw gewenste postcode regio's

 * opmaak op maat mogelijk vanaf een oplage van 10.000 folders. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen. 

PRIJZEN HUIS AAN HUIS FOLDERSERVICE
Huis aan huis folder Met verspreiding
Folder prijs p.st €0,07

Huis aan huis folder Zonder verspreiding 
Folder prijs p.st €0,055

Digitale folder pakket = € 149,95
Digitale folder pakket + Huis aan huis folder bij afname <5.000 stuks = € 99,95
Digitale folder pakket + Huis aan huis folder bij afname >10.000 stuks = € 49,95
Digitale folder pakket + Huis aan huis folder bij afname >15.000 stuks = € 0,00

Aanmelden voor deze editie met huis aan huis verspreiding in week 40 is mogelijk tot 5 september. Heeft u vragen of wilt u de folder bestellen? Neem dan contact met ons op. 

 

Deze pagina delen: