HEADLAM GORDIJNEN VERDIENEN GOELST!

HEADLAM GORDIJNEN VERDIENEN GOELST!
EVEN KENNIS MAKEN…
 
Dat hebben Goelst en lifestyle-interior by Headlam inmiddels gedaan en dit delen we ook graag met u. Goelst ontwikkelt en produceert hoogwaardige gordijnrails voor woninginrichting- en projectinrichting.
Wij bieden u een breed scala aan gordijnstoffen en transparanten.
Door deze twee producten samen te voegen en vanuit Headlam te kunnen bestellen en te leveren, is een mooie samenwerking geboren.
Wat is immers een rail zonder gordijn en wat een gordijn zonder rail?
Voor u het gemak om beide te kunnen bestellen bij dezelfde relatie; Headlam.

Wat mag u van onze samenwerking verwachten?
Zoals elke relatie mag deze groeien. Goelst heeft in samenwerking met Headlam een overzichtelijk compact programma van meest voorkomende rail samengesteld. Per profiel is er een productblad welke zijn verwekt in onze nieuwe Headlam map.
Op ieder productblad staat duidelijk uiteengezet waaruit het basis assortiment bestaat, inclusief de bijbehorende accessoires.
Daarbij kan Headlam het volledige programma van Goelst voor u bestellen. Goelst beschikt over een breed pakket van elektrische gordijnrail systemen en bijvoorbeeld ook systemen voor vouwgordijnen en paneelgordijnen.
 
 
 
Zoals Headlam u graag adviseert en helpt naar een totaaloplossing, denkt ook Goelst graag met u mee. Maatwerk is een specialiteit en wij helpen u graag verder, ook in complexe projecten. Bij Goelst is alle expertise in huis om uw projecten van A tot Z te ontwerpen begeleiden en te monteren. Voor elke toepassing een gepaste oplossing.
Kortom Goelst staat voor innovatie, maatwerk en hoogwaardige kwaliteit.

Headlam sluit zich hier graag bij aan. Voor Headlam een welkome partner om zo een nog completer aanbod voor u als gespecialiseerde woning- en project inrichter aan te bieden. Een aanbod waar kwaliteit en mogelijkheden hoog in het vaandel staan.
lifestyle-interior by Headlam gordijnen verdienen Goelst!
U en uw klanten verdienen onze service .... een "match made in heaven"

 


 

Deze pagina delen: