Gratis F. Ball emmer lijm bij Gerflor Creation 30 + 55 dryback!

Gratis 10L emmer F. Ball F44/ F46...

Bij aanschaf van een Gerflor dryback PVC vloer vanaf 40m2 krijgt je een 10L emmer F. Ball Styccobond F44 of F46 lijm er GRATIS bij. Deze actie is geldig vanaf 1 september tot en met 31 oktober en geldt op alle Gerflor dryback PVC vloeren. Wil je een bestelling plaatsen? Geef aan welke emmer lijm je er gratis bij wilt ontvangen. 

F. Ball in combinatie met de Gerflor Creation 30 en 55 items

Voor een optimaal eindresultaat adviseren wij de producten van F. Ball in combinatie met de Gerflor dryback Creation 30 en 55 items. F. Ball STYCCOBOND F46 en F44 kunnen worden gebruikt voor het bevestigen van diverse typen PVC dryback vloeren.

STYCCOBOND F46 
is een oplosmiddelvrije drukgevoelige acryl lijm die opdroogt tot een permanente kleverige laag. Het wordt gebruikt om het doorschijnen van lijmrillen door dunne vinyl vloerbedekkingen te minimaliseren en heeft een hoge aanvangskleefkracht en sterke hechting. De lijm is beschermd tegen bio afbreekbaarheid en geschikt voor gebruik op vloerverwarmingen.

Kenmerken

  • Goede drukgevoelige eigenschappen – ideaal voor designer vloerbedekkingen
  • Uitstekende hechting
  • Goede kleefkracht
  • Uitstekende weerstand tegen weekmakers
  • Goedgekeurd voor maritieme toepassingen

STYCCOBOND F44 
is een oplosmiddelvrije lijm met een hoge aanvangskleefkracht en lange open tijd. De lijm is beschermd tegen bioafbreekbaarheid en geschikt voor gebruik op vloerverwarmingen. 

Kenmerken

  • Hoge aanvangskleefkracht
  • Sterke hechting
  • Lange open tijd
  • Oplosmiddelvrij
  • Goedgekeurd voor maritieme toepassingen

De F. Ball producten zijn zowel vanaf ons hoofdkantoor als bij onze Service Centra uit voorraad leverbaar.

Stalenservice

Heb je interesse in een kleurstaal van de Creation 30 of Creation 55? Dat kan!  Vraag deze aan via onze binnendienst.

Gerflor collectie creation 30 en 55. 

Deze Gerflor collectie biedt een breed assortiment met veel hoogwaardige ontwerpen: hout-, mineraal- en textielpatronen en verschillende installatiemethoden.

Gerflor heeft de gehele LVT collectie vernieuwd om aan uw wensen te voldoen:
- Keuze uit meer dan 240 uitvoeringen
- Meer dan 35 nieuwe kleuren en dessins, waaronder painted wood, warme klassieke eikenhout dessins en trendy kwarts beton looks
- 10 verschillende formaten planken en tegels, waaronder XL plank (230 mm x 1500 mm) & plank 152 mm x 762 mm) voor visgraat motief en XL tegel (457 mm x 914 mm)
- Mix & match legpatronen bieden een breed scala aan legcombinaties
- Uniek "duo-core" technologie zorgen voor verbeterde prestaties op het gebied van: loopcomfort, geluidsabsorptie en stabiliteit (glasvezel in onderlaag)
- Een nieuw aanbod in Rigid producten, Rigid 55 Lock Acoustic en een speciaal assortiment complementaire producten zoals plinten en ondervloeren
- 3 installatiemethodes: Dry Back, Looselay en Gerflor's gepatenteerd verticaal kliksysteem

Om te voldoen aan de stijgende vraag naar modulaire systemen, heeft Gerflor geïnvesteerd in een compleet nieuwe productiefaciliteit in Frankrijk. Bij het produceren van hun verticaal kliksysteem maken wij in het kader van duurzaamheid voor het eerst gebruik van zwaartekracht.

Vele kleuren van de dryback Creation 55 zijn bij Headlam direct uit voorraad leverbaar. 

Deze pagina delen: