Folder en flyer in een nieuw jasje!

Folder en flyer in een nieuw jasje!

Elk jaar kunt u gebruik maken van onze folder/ flyerservice. Wij maken voor u een zo compleet mogelijke folder waarin wij sfeerbeelden, inspirerende teksten en eventuele aantrekkelijke acties voor de consument vermelden. 

Wij hebben onze huisstijl onder de loep genomen en deze nieuwe editie in een nieuw jasje gestoken. Frisser, vernieuwender en creatiever. Het huis is ons uitgangspunt! Aangezien wij voor de woninginrichter alle producten voor in huis leveren, was het idee om met een huis te gaan werken al snel geboren.

Indeling

De folder is opgemaakt in blokken. In totaal staan er zeven productgroepen uitgelicht. Wij proberen de consument niet alleen met beeld te inspireren, maar ook met teksten. Tevens zijn handige tips en leuke verwijzingen in de folder toegevoegd. De folder is ook verkrijgbaar als flyer. Dit is op een A4 formaat en dubbelzijdig in kleur. In de flyer uitgave worden 4 productgroepen uitgelicht.

Voorkant en achterkant

 

De binnenkant

In deze editie van de lifestyle-interior folder bieden wij de volgende acties aan. Deze acties gelden alleen bij deelname aan folder/flyerservice.

De acties

Laminaat Long Island
Van €22,95 per M2 voor €19,95 per M2. 
Deze actie is geldig vanaf 1 mei tot en met 31 juli 2019

Multisol horren
15% Korting op alle Multisol horren
Deze actie is geldig vanaf 1 mei tot en met 31 mei 2019

Het mag ook anders

Ziet u bijvoorbeeld liever de binnenzonwering op de voorkant of verkoopt u geen pvc? Dan kunt u dit aangeven bij uw vertegenwoordiger. Wij maken dan voor u de folder/flyer passend naar uw wensen*. 
*Dit is mogelijk vanaf afname boven de 10.000 folders/flyers. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen. 

De + punten van onze folder/ flyerservice op een rijtje

  • lifestyle-interior folder/ A4 flyer met bijbehorende acties
    (gedurende de geldigheids maanden)
  • Voorzien van uw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar uw website
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Ook met uw wensen mogelijk*
  • Verspreiding in uw gewenste postcode regio's

Aanmelden voor deze editie met verspreiding in week 19 is mogelijk tot 10 april. Heeft u vragen of wilt u de folder/flyer bestellen? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of mail ons.

Deze pagina delen: