Even voorstellen....

Even voorstellen....

Even voorstellen: onze nieuwe Headlam collega's Bas en Jeroen. Zij staan voor u klaar in ons Headlam Service Center te Rotterdam. Na een verbouwing van enkele maanden zullen zij vanaf 2 januari de deuren voor u openen van ons Headlam Service Center op de Coventrystraat nr. 2! Van 7:30 - 16:30h staan zij voor u klaar om u te voorzien van uw last-minute orders of informatie over de diverse artikelen van onze Headlam collectie.
De feestelijke opening van ons Service Center in Rotterdam zal plaats vinden op 13 februari.
Hieronder stellen zij zich persoonlijk aan u voor.....

Hallo i
k ben Bas van der Heijden (links op de foto).
37 jaar en woon in Den Haag. Ik woon hier samen met mijn vriendin, dochter en hond.
Hobby's heb ik niet, want mijn vriendin, kind, hond en voetbal kijken eisen al mijn tijd op ☺
Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in div. magazijnen van onder andere een groot woonwarenhuis en een auto onderdelen groothandel en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb nog weinig kennis van deze branche maar met alle hulp van mijn collega's moet dat goed komen. Ik heb er de volste vertrouwen in!
Groeten, Bas

Ik ben Jeroen Bruins (rechts op de foto)
41 jaar, getrouwd met Sandra en trotse vader van Joey (9) en Dave (7). We wonen in De Meern. Sinds 1 oktober 2016 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Headlam. Hiervoor heb ik een jaar gewerkt bij Calitex BV als commercieel manager. Daarvoor heb ik 14,5 jaar gewerkt bij Koninklijke Peitsman in Ede en Utrecht, als eerste verkoper binnendienst. 
Naast het werk, haal ik voldoening uit het kijken naar de voetbalwedstrijden van mijn beide zonen. Tot dit seizoen was ik trainer / begeleider van een F-jeugd team. 
Om een beetje aan mijn conditie te werken, rij ik graag met een groepje op de racefiets. Daarnaast handbal ik nog regelmatig met mijn “oude” juniorenteam van AHV Achilles wedstrijden / toernooien. 
Al van jongs af aan, ben ik een groot fan van de Formule 1. Één keer bij een race geweest en dan heb je het virus helemaal te pakken ☺
Groeten, Jeroen


 

Deze pagina delen: