De Woonmaand is gestart! Weet jij wat de trendkleuren zijn?

Oktober woonmaand!

De maand waarin de herfst echt zijn intrede heeft gedaan en het leven zich weer voornamelijk binnen af gaat spelen. De warmte buiten is voorbij, tijd om het interieur een warme uitstraling te geven. De eerste interieur kleuren van 2022 zijn bekend gemaakt door Flexa en Histor. Kortom, de start van het woonseizoen is gemaakt. Zijn jullie er klaar voor?  

Wij laten je graag ook de trends in kleuren zien die wij afgelopen maanden op beurzen hebben gespot. 

Vergeet deze woonmaand ook onze consumentenactie niet! Een gratis Mart Visser vloerkleed bij aanschaf van lifestyle-interior PVC vloer of gordijnen. Lees hierover meer onderaan dit nieuwsbericht!   

Flexa - Bright Skies

Flexa heeft afgelopen maand haar kleur van het jaar bekend gemaakt. Wellicht had je dit al gehoord? Het is de kleur Bright Skies! Deze kleur van Flexa staat prachtig in een licht interieur. Het matcht perfect met materialen zoals een lichte laminaat of PVC vloer voor de juiste Scandi sfeer. Met gordijnen in de kleur Bright Skies creëer je de koele rustgevende uitstraling in huis. In onze nieuwste Eco Friendly Fabrics collectie vind je deze Flexa kleur bij 5 van de 9 items. Zowel binnen de jacquard items als de transparanten.   

Ben je iets meer van een interieur met pit? In het kleurpallet #workshop van Flexa vind je wat fellere kleuren terug. Kies dan voor een combinatie van deze fellere kleuren als accent in accessoires en meubels in combinatie met de kleur van het jaar, Bright Skies als gordijn.

Histor - Olive Sprig

De kleur die Histor lanceerde heet Olive Sprig (nee, het is geen type fout, het is geen Spring maar Sprig). Olive Sprig is een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende kleur en zorgt voor een organische levendigheid.
Wil je de kleur Olive Sprig gebruiken in de slaapkamer? Dan matcht die muurkleur perfect bij een donkergrijs tapijt. Tapijt zorgt voor een comfortabel gevoel en is ook nog eens goed voor de akoestiek.
De kleur rosemary green van Marmoleum Love Life Reflect past perfect bij de trend Olive Sprig. De vloeren van Forbo zorgen dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Makkelijk in onderhoud en daardoor leefbaar. Forbo creëert een gezonde ruimte binnen en draagt bij aan een duurzame wereld buiten.

Trend color Spice & Spicy

De trend die wij gespot hebben zijn de Spicy kleuren. Vorige jaar kwamen de kruiden kleuren in warme geel- en oranje/ curry tinten steeds meer in beeld. Kleuren vertaald uit de koper trend.

De nieuwe trend is ietsje warmer, de echte spicy rood en donker oranje tinten komen in opmars. Perfect te combineren met een mooie houtlook vloer in donker eik. Of juist iets milder in kleur zoals gecombineerd met de COREtec Essentials in kleur Waterton Lakes Oak 04, te zien in deze afbeelding.

De natuur speelt steeds meer een rol in het interieur. De aardse warme kleuren zijn niet alleen te zien in accessoires, maar ook in tapijt en de PVC en laminaat vloeren. Let Nature Inspire You!

Blogs lifestyle-interior

Iedere maand plaatsen wij nieuwe blogs op onze website lifestyle-interior.nl. Deze blogs zijn te vinden op de pagina Tips & inspiratie. De onderwerpen variëren van trends in stijl en kleur, tot technische weetjes over producten van ons.

Vind je onze teksten leuk en pakkend? Wij hebben er geen bezwaar tegen als je deze met een linkje plaatst op jouw website of socials! Ook de afbeeldingen die er bij staan zijn te gebruiken, dan hou je het plaatje mooi compleet. Je kunt onze blogs eenvoudig delen via de Facebook, WhatsApp en Email buttons onderaan ieder blog.

Consumentenactie start in oktober!

Maak je klant blij met een Mart Visser vloerkleed! Wanneer ontvangt je klant een gratis Mart Visser vloerkleed t.w.v. max. €665,- en wat zijn de voorwaarden? Er zijn twee mogelijkheden:

  • Gratis Mart Visser vloerkleed afmeting 200x290cm bij besteding van €3000 aan een PVC vloer en/of gordijnstof van lifestyle-interior.*
  • Gratis Mart Visser vloerkleed afmeting 160x230cm bij besteding van €2000 aan een PVC vloer en/of gordijnstof van lifestyle-interior.*

 * Klik hier om de consumenten actievoorwaarden uitgebreid te lezen.

Heeft jouw klant meer dan €2000 aan vloeren of gordijnen bij jou in de winkel besteed, geef hem de flyer mee waarop hij de voorwaarden rustig door kan lezen. Nog geen flyers van jouw vertegenwoordiger ontvangen? Vraag ze hier aan, dan sturen wij deze per post toe. 

 

Deze pagina delen: