De nieuwste kleuren en trends voor onze lifestyle-interior vloerkleden!

Of het nou zomer of winter is, een vloerkleed voegt altijd veel toe aan een interieur. In een ruimte met veel "harde" materialen, als een laminaat- of PVC vloer en bijvoorbeeld een lederen bank, kan een vloerkleed een eenvoudige oplossing zijn om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon lekker zacht onder de voeten, helemaal als je in de zomer op blote voeten door het huis loopt. Een vloerkleed in een ruimte geeft ook extra sfeer en voor iedere interieurstijl is wel een passend vloerkleed in onze lifestyle-interior collectie. 

Deze nieuwste upgrade collectie is vanaf medio juni leverbaar voor €135,-. Een aanvulling voor jouw lifestyle-interior vloerkleden collectie met nieuwe kleuren van een aantal top items, plus geheel nieuwe items met de uitstraling die aansluit bij de nieuwste trends.

Cisco nu ook in diep zwart! 

Op de sfeerafbeelding hierboven is het item Cisco afgebeeld in een trendy rosé tint. Naast de nieuwste oud-roze en rosé tinten is de Cisco er nu ook in diep zwart! Super mooi en in ieder gewenste maat leverbaar, ook rond! 

LEZA, minimalisme ten top

Een stijl die wij niet aan ons voorbij willen laten gaan is de trend Japandi. Japandi staat voor de Scandinavische woonstijl gecombineerd met Japanse invloeden. Het item Leza is perfect toe te passen in deze stijl en verkrijgbaar in mooie natuurlijke tinten.

RUBI, ook vierkant en rond!

De Rubi is al jaren één van de top items binnen onze lifestyle-interior vloerkleden collectie. Commercieel geprijsd en verkrijgbaar in een grote range aan standaard maten. Zowel rond als vierkant. Het kleurenpallet is nu uitgebreid met o.a. een warm geel, diep rood en de trend fashion trendkleur van 2021, Lila!

 

Deze pagina delen: