Campagne Scoor je favoriete retro voetbalshirt!

Scoor een retro voetbalshirt van jouw favoriete land!

Dit jaar zou Nederland qua activiteiten echt op de kaart gezet worden. Het Songfestival in Rotterdam, de Dutch Grand Prix 2020 in Zandvoort en natuurlijk het EK waaraan wij weer deel zouden nemen. Helaas zijn al deze activiteiten uitgesteld.  

Het EK (zoals nu bekend gemaakt) is verplaatst naar volgend jaar. Om toch alvast in de stemming te komen kan je nu sparen voor een gaaf retro voetbalshirt. Wij zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met retrovoetbalshirts.nl. Onderstaande retro voetbalshirts hebben wij voor jullie uitgekozen om te kunnen "scoren"! Je hebt de keuze* uit de volgende landen: Rusland, DDR, Nederland, Zweden, Portugal, Itali, Duitsland, Schotland, Spanje, Frankrijk. 

Hoe kan ik mijn favoriete landen retro voetbalshirt scoren?*

Bij aankoop van onderstaande producten krijg je een retro voetbalshirt uit de jaren 70 of 80 er gratis bij! Geef je bestelling door aan onze binnendienst of de vertegenwoordiger en vermeld bij je bestelling jouw voorkeur van landen* + welke maat je wilt ontvangen. De shirt zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL. 

Deze actie loopt van 21 april tot en met 30 juni 2020.
(orders dienen uiterlijk 17 juli afgenomen te worden)
*Als een shirt niet op voorraad is, hebben wij het recht om een shirt van een ander land op te sturen.Ook leuk als cadeau!

De shirts zijn van mooie kwaliteit en verpakt in een luxe giftbox. Aan het shirt is een kaart toegevoegd met daarop de historie van het shirt, wanneer dit type bijvoorbeeld door het voetbalteam gedragen werd en een korte anekdote van die periode. Ook een mooie idee om cadeau te doen, niet alleen aan voetballiefhebbers!

Bij RetroVoetbalShirts stellen zij hoge kwaliteitsnormen. RetroVoetbalShirts werkt daarom samen met een leverancier die dezelfde kwaliteitsnormen hanteert. Het traditionele 'Made in Europe' keurmerk verzekert de consument van de beste mogelijke kwaliteit. Daarnaast is er veel aandacht voor het produceren op een duurzame manier waarbij de werkomstandigheden en het welzijn van de producerende werknemers hoog in het vaandel staan. Daarom zijn alle producten geproduceerd met de beste materialen en productietechnieken van dit moment. Tevens zijn de producten gemaakt door gemotiveerde werknemers die goed worden betaald en toegewijd zijn aan hun werk.

Heb je vragen over deze actie, onze binnendienst en vertegenwoordigers zijn hiervoor telefonisch bereikbaar. 
Heb je een retro voetbalshirt gescoort, dan wensen wij je er veel plezier mee!  

Deze pagina delen: