Blader door onze Headlines

Vernieuwde Headlines

Headlam lanceert een vernieuwde Headlines! Wat is er vernieuwd? Allereerst de lay-out, maar ook de inhoud, hij staat vol met verhalen. Verhalen van onze eigen medewerkers en onze leveranciers. 

Het is een Headlines geworden die wij met trots aan je presenteren! Wij vatten hieronder kort samen wat je er zoal in kunt lezen. Ook kun je hem vanuit je stoel achter je scherm direct lezen. 

Topics

Wie zijn wij?
Waar houd Headlam zich mee bezig? Hoe ziet het pand eruit en wie werkt er bij Headlam. Wij nemen je mee in een kijkje in ons magazijn en stellen je voor aan ons team! 

Transport & Service Center
Hoe ziet een dag op de vrachtwagen eruit? Arnold verteld je alle details en dingen die hij mee maakt op de weg en bij jullie in de winkels! 

Onze producten
Weet jij wat de favoriete vloer is van onze vertegenwoordiger Eugene? Of voor welke kleuren gordijnen Masha zou kiezen? Je leest het in onze Headlines. Namelijk elk product die wij verkopen lichten wij toe.  

Van inspiratie naar product
Ook nemen we je mee van inspiratie naar product. Hoe komt een product tot stand? Welke stappen zijn daar allemaal aan vooraf gegaan.. 

Project
Ga je binnenkort beginnen met een project? Op dat gebied hebben wij ook veel aanbod. Zoals F-Ball lijmen tot ondervloeren van Estillon en Unifloor. En dan niet de projectvloeren van Forbo en Gerflor niet vergeten! 

Trends!
Welke trends zijn er op dit moment in vloerenland en op het gebied van gordijnen? Wij lichten een trend uit die je niet mag missen! 

Mart Visser
Onze samenwerking met Mart Visser is alweer 3 jaar bezig! Daarom is het tijd om de volgende stappen te nemen. Dit doen wij met een nieuwe collectie. Namelijk: Finest FR Fabrics. In dit magazine leggen wij precies uit wat deze lijn inhoudt. 

Headlam online
Headlam is samen met onze huislijn lifestyle-interior aan het groeien! Hierin willen wij jullie graag mee laten kijken. 

Onze merken
Tot slot zie je onze merken op een rij. Onze collectie is zeer gevarieerd. Verschillende prijsklassen en merken. 

Lees hem direct!

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Je kunt onze Headlines digitaal bekijken. Pak een lekkere kop koffie of thee en ga ervoor zitten. Lees onze verhalen en blader door de wereld van Headlam. Klik op bovenstaande afbeelding om de Headlines digitaal te lezen. 

Een aantal van jullie zullen al een exemplaar in de winkel hebben liggen. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen, bij het komende bezoek van onze vertegenwoordiger neemt hij/zij een exemplaar voor je mee.
 
Heb je hem toch liever direct? Geen probleem, dan sturen wij hem via de post toe. Vraag hem hier aan. 

Deze pagina delen: