Beeldbank online!Onze beeldbank staat online!

Heeft u sfeerafbeeldingen nodig voor bijvoorbeeld uw website, advertentie of social media? Neem dan een kijkje in onze beeldbank. Wij hebben deze gevuld met heel veel mooie sfeerfoto's speciaal voor u, zowel in vloeren als in gordijnen. 

De beeldbank vindt u in ons webordersysteem. Als u bent ingelogd verschijnt er rechts bovenin het woord BEELDBANK. Deze staat rechts naast LOG UIT. 

De pagina beeldbank is verdeeld in 9 productgroepen (zie hieronder). U kunt op een productgroep klikken om meerdere sfeerfoto's van die productgroep te bekijken en/of te downloaden.  

Downloaden van de afbeeldingen.

U kunt rechts onder de afbeelding op het woord download klikken. De afbeelding opent dan op ware grote in een nieuw venster. Sla de gewenste afbeelding op, door op uw rechtermuisknop te klikken en voor "Afbeelding opslaan als" te kiezen. U kunt het bestand zo in een map op uw computer opslaan. 

Het is niet mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te downloaden. 


Ons webordersysteem vindt u op www.headlamlogin.nl, (of klik op onderstaande link)
Het werkt heel eenvoudig! U klikt op LOGIN rechtsboven en logt in met uw wachtwoord, u kunt direct van start. 

Heeft u nog geen inlog? Klik dan op Registreer en vraag uw inlog aan.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik dan op de tekst Wachtwoord vergeten en vul uw klant- en contactgegevens in. Per email ontvangt u van ons een nieuw wachtwoord. 

Komt u er niet uit? Onze medewerkers van de binnendienst en onze vertegenwoordigers helpen u graag.

 

Deze pagina delen: