Aardse tinten als aanvulling op onze gordijnen collectie.

Aardse tinten als aanvulling op onze gordijnen collectie.

Aardse kleuren, mooie transparanten en verfijnde materialen. De lifestyle-interior collectie is uitgebreid met 10 nieuwe items in haar voorjaarscollectie, gepresenteerd in 6 hangers.

Bent u één van onze lifestyle-interior gordijndealers? Dan zult u deze collectie automatisch toegestuurd krijgen vanaf derde week april.

De collectie
De collectie varieert van een gordijn met natureltinten tot transparanten met een glansdraad. Wij hebben een korte omschrijving van de stoffen voor u. 

Wonderfull Dimout FR:
De Wonderfull FR is vernieuwd! Aan dit kamerhoge item dat naast vlamvertragend ook verduisterend is zijn nu ook de nieuwe hippe kleuren toegevoegd. Mooie poederkleuren en zeegroene tinten. 

Skyscraper:
De naam zegt het al. Dit gordijn is een echte wolkenkrabber door haar 300 cm hoogte. Het gordijn heeft een grove structuur en een verkalkte look. Door de witte tint erdoor verweven verzacht het effect. 

Catch & Network:
Deze stof heeft een grove look. Hierdoor past het perfect in een stoer interieur. Het heeft naturel tinten, maar ook grijs tinten. Deze combinatie maakt het leuk. 

 

Stylish & Class:
Een transparant gordijn dat zeer soepel valt en een extra luchtige uitstraling heeft. Daaraan toegevoegd een subtiel glittertje wat komt door de glansdraad. Het klassieke patroon wordt mooi gefilterd door het daglicht en zorgt voor een verfijnd accent.

Spirit & Motion:
Dit zijn prachtige linnen gordijnen in taupe kleuren. Je ziet veel vormen terugkomen in gordijnen. Zo hebben wij dit keer gekozen voor organische vormen. 

Still & Round and Round:
De Still is een een echt musthave. Door de mooie natureltinten past deze in ieder interieur. Het gordijn Round&Round heeft een subtiel effect en door de ronde vormen een rijke Jet Set uitstraling. 

Deze pagina delen: