Aankondiging trainingen

Meten is weten... Kennis is macht... Groei is vooruitgang...

Met deze kreten ontving u eind vorig jaar van ons een enquête, waarvoor wij u nogmaals willen bedanken dat u hieraan heeft deelgenomen. Wij hebben als Headlam in kaart gebracht op welke vlakken u uw kennis wilt vergroten. De uitslag van deze enquête gaf aan dat er veel vraag is naar trainingen/ demonstraties/ presentaties op diverse vlakken en productgroepen. 

Naast meer kennis omtrent Traprenovatie, PVC visgraat en Hongaarse punt was ook de nieuwsgierigheid groot naar de onderwerpen Interieur fotografie, Social Media en Gordijnen & Confectie. Vandaar dat wij onze reeks gaan starten met deze laatste twee onderwerpen. Waar, Wat en Wanneer leest u hieronder, ook lichten wij deze trainingen verder toe.

Bent u ook geinteresseerd in het vergroten van uw kennis  over de andere genoemde onderwerpen als bvb PVC visgraat of Traprenovatie? Houd onze komende nieuwsbrieven dan in de gaten met de data van deze trainingen, demo's en presentaties.

Waar?
De trainingen zullen plaatsvinden op 3 locaties in het land. De eerste vindt plaats op ons hoofdkantoor in Zutphen, de overige twee in de service centra in Houten en Rotterdam.

Wanneer? 
De trainingen worden gegeven op maandagochtend van 09:00 tot 13:00 in de maanden Maart/ April en Juni. Iedere training wordt afgerond met een heerlijke lunch waarbij u nog de gelegenheid heeft na te babbelen over het onderwerp.

Wat?
Wat krijgt u precies voor deze training? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken en wij hopen er een gezellige en geslaagde ochtend van te maken. Hieronder leest u meer over de inhoud per training. Social Media Starters Training (NIEUWE DATA VOLGEN)

Hey ondernemer! In deze training draait het helemaal om jou. Als ondernemer ben je altijd druk in de weer en schiet social media er vaak bij in. In deze training krijg je frisse energie om te starten als beginner met social media. 

Onder leiding van mij (Nannett Ilsink) ga je op een interactieve manier aan de slag met de verschillende onderwerpen. Door aansprekende opdrachten en oefeningen bouw je waardevolle inzichten en inspiratie op voor je eigen plan. Denk hierbij aan het in kaart brengen van je doelgroep en je specifieke social media-doelstellingen, het plannen en creëeren van routine in je plan. Ook leer je van andere organisaties. 

In deze training ga ik ervan uit dat je je mobiel of tablet meeneemt voor een optimaal leerproces. Ik ga in deze training dieper in op Instagram. Dit is een groeiend kanaal en daar moet je naar mijn mening als bedrijf op inspelen! 

Ter afsluiting van de training stel je een persoonlijk actieplan op, dat je ondersteunt bij het toepassen van het geleerde in de dagelijkse praktijk.

Resultaat

 • Je leert welke social media-platformen het beste passen bij je doelstellingen.
 • Je weet je (potentiële) klanten en doelgroepen met social media beter en effectiever te bereiken.
 • Je kunt de doelgroep via social media activeren met prikkelende content.
 • Je zult zien dat er meer rendement met de social media-kanalen behaald gaat worden die je organisatie dan inzet.
 • Je bent in staat een social media plan te ontwikkelen en toe te passen.
 • Je bent in staat om social media zakelijk in te zetten voor je organisatie en aan te laten sluiten op organisatiedoelstellingen.

Heb ik je enthousiast gemaakt en wil jij starten met social media voor jouw winkel? De prijs van deze training bedraagt slechts €39,95 per persoon. Geef je nu op voor de training! 

Trainingsdata*: ( NIEUWE DATA VOLGEN )
maandagochtend 30 maart - Headlam hoofdkantoor Zutphen
maandagochtend 6 april - Headlam Service Center Rotterdam
maandagochtend 20 april - Headlam Service Center Houten 
*Bij onvoldoende geïnteresseerden zijn wij helaas genoodzaakt een geplande datum te cancelen of samen te voegen met één van de andere data

Klik op onderstaande button om je op te geven voor één van bovenstaande data!Training Gordijnen & Confectie

De enkele-, dubbele en vlinderplooi zijn voor de meesten onder ons geen onbekende confectie wijzen voor gordijnen. Maar er is veel meer! Wat kan wel en niet qua confectie? En wat moeten we nou aan met die "nieuwe stoffen"? Open geweven, kamerhoog, zonder loodband, Help!

Sjoerd van der Lelie (van gordijnatelier van der Lelie) neemt je mee naar "Confectie land" en brengt diverse actuele vraagstellingen onder de aandacht en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden en technieken bij confectie.

In de afgelopen decennia zijn namelijk niet alleen de materialen voor gordijnen, maar ook de confectie mogelijkheden en wijzen uitgebreid. De verduisterende stoffen hebben bijvoorbeeld een evolutie doorgemaakt, door nieuwe weeftechnieken zijn dit niet meer de "stugge" stoffen die alleen met enkele plooi geadviseerd kunnen worden. Het toevoegen van een loodband is ook echt niet meer nodig om deze stoffen een mooie valling te geven. Gordijnen geconfectioneerd op Wave staan in de huidige top 10 van confectie wijzen, maar hoe pas je dit toe op welk type rails? En hoe zit dat nou met de berekening?

Hieronder diverse punten die besproken zullen worden tijdens de training Gordijnen & Confectie.

Vraagstellingen

 • Bandhoogte & Plooidiepte, -factor, -afstand.  Hoe is deze samenhang?
 • Wave, hoe bereken je dit en wat is de pockets per haak methode?
 • De "nieuwe" open geweven stoffen, hoe te adviseren.
 • Welke zoom bij welk gordijn?
 • Vouwgordijnen in vele soorten.

Sjoerd zal al deze vraagstellingen bespreken en uitgebreid de tijd nemen om ook uw vragen over confectie te beantwoorden. De prijs voor deze training is €39,95 per persoon. Wil je jouw kennis verbreden op het gebied van Gordijnen & Confectie? Geef je dan nu op voor de training! 

Trainingsdata*:
maandagochtend 8 juni - Hoofdkantoor Zutphen
maandagochtend 15 juni - Service Center Houten
maandagochtend 22 juni - Service Center Rotterdam
*Bij onvoldoende geïnteresseerden zijn wij helaas genoodzaakt een geplande datum te cancelen of samen te voegen met één van de andere data
 
Klik op onderstaande button om je op te geven voor deze training.

 

Deze pagina delen: