Feestdagen komen eraan.

Feestdagen komen eraan.

De feestdagen komen er weer aan. De maand december is daarom een drukke maand, zeker voor ons atelier. Wilt u er zeker van zijn dat uw confectie voor de kerstdagen gereed is? plaats dan uw bestelling in WoonTotaal voor 27 november. Samen zorgen wij zo voor sfeervolle feestdagen.

Lees verder
3 Vacatures online

3 Vacatures online

Headlam heeft drie nieuwe vacatures online staan. Wij zijn opzoek naar een Magazijn manager, Accountmanager raamdecoratie rayon Zuid-Holland en Accountmanager vloeren rayon Zuid-Holland/Zeeland.

Lees verder
Twister Edel Carpets

Twister Edel Carpets

De naam zegt het al, vrolijke en wervelende kleuren, oersterk en makkelijk te onderhouden. Twister is ideaal voor de kamers van onze jongste gezinsleden, maar Twister is er ook voor diegene die durft te kiezen voor kleur!

Lees verder
Nieuwe openingstijden

Nieuwe openingstijden

Wij hanteren nieuwe openingstijden waarop wij telefonisch bereikbaar zijn. Onze collega's van de binnendienst staan u van maandag tot en met vrijdag telefonisch te woord op onderstaande tijden. Maandag - Donderdag: 08:00h - 17:30h | Vrijdag: 08:00h - 17:00h

Lees verder
Bedrijfsflim

Bedrijfsflim

Voor wie ons Headlam hoofdkantoor in Zutphen nog nooit heeft bezocht, kan nu ons hele bedrijf van bovenaf, buiten en binnen bekijken. In onze nieuwste bedrijfsfilm "vliegen" we over alle afdelingen en nemen we je zo mee door ons pand. Je ziet in vogelvlucht ons magazijn, expeditie, showroom en vliegen over ons kantorenplein, waar je onze collega's van de binnendienst aan het werk ziet.

Lees verder